Türkiye'de yapılabilecek iş tavsiyeleri

Arkadaşlar, birinin altında emir kulu olarak çalışmak istemiyorum. Şu anki hedefim, Doping Hafıza benzeri bir site kurmak; ancak, bunun aksine içerik olarak Arduino özel dersleri, Raspberry Pi özel dersleri, Home Assistant kurulum rehberi gibi konular sunmak istiyorum. Aynı zamanda, Arduino başlangıç kiti, Raspberry Pi, Home Assistant kiti gibi ürünleri de satarak gelir elde etmeyi ve bu alanda ilerlemeyi düşünüyorum.

Merak ettiğim konular arasında, bu ürünleri yurt dışından nasıl getirebileceğim ve nasıl uygun fiyata temin edebileceğim bulunuyor. Bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ve nereden başlamalıyım?

Arkadaşlar, birinin altında emir kulu olarak çalışmak istemiyorum. Şu anki hedefim, Doping Hafıza benzeri bir site kurmak; ancak, bunun aksine içerik olarak Arduino özel dersleri, Raspberry Pi özel dersleri, Home Assistant kurulum rehberi gibi konular sunmak istiyorum. Aynı zamanda, Arduino başlangıç kiti, Raspberry Pi, Home Assistant kiti gibi ürünleri de satarak gelir elde etmeyi ve bu alanda ilerlemeyi düşünüyorum.

Merak ettiğim konular arasında, bu ürünleri yurt dışından nasıl getirebileceğim ve nasıl uygun fiyata temin edebileceğim bulunuyor. Bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ve nereden başlamalıyım?
Şirket kurmalısınız ayrıca site açmalısınız. Site açmak içi yıllık domain+hosting ücreti harcayacaksını çok yüksek mevlalar değil. Siteyi de bir bilene yaptırmalısınız. Bir yandan Udemy'de kurs satarsınız, bir yandan siteniz üzerinden e-ticaret yaparsınız.

Yurtdışından çok sayıda ürün getirip satma işini bi dönem araştırdım, dış ticaret şirketi kuruyorsun demişlerdi.
Bir de hocam küçük bir öneri, eğer zaman geçirmek için değil de gerçekten para kazanmak için yapıyorsanız mümkün olduğu kadar geniş kitleye hitab etmeniz gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı