The Boys için inanılmaz sansür uyguladıklarının kanıtını Twitter üzerinden paylaşmışlardı. Bayağı içine etmişler. Onu gördükten sonra kesinlikle Amazon'dan izlememeye karar verdim.
The Boys için inanılmaz sansür uyguladıklarının kanıtını Twitter üzerinden paylaşmışlardı. Bayağı içine etmişler. Onu gördükten sonra kesinlikle Amazon'dan izlememeye karar verdim.
Eminim maalesef. Bana da arkadaşlar atmıştı sansürün boyutunu. Daha son sezona başlamadım fakat sansür yiyen bölümü gördüm. Çünkü ikili karşılaştırma olarak Twitter üzerinden verilmişti. Attıklarını burada paylaşmak doğru olur mu bilmiyorum. Çünkü bayağı açık kısımlar. Yine de linki verdim.
Eminim maalesef. Bana da arkadaşlar atmıştı sansürün boyutunu. Daha son sezona başlamadım fakat sansür yiyen bölümü gördüm. Çünkü ikili karşılaştırma olarak Twitter üzerinden verilmişti. Attıklarını burada paylaşmak doğru olur mu bilmiyorum. Çünkü bayağı açık kısımlar.
Hocam dediğim gibi, kendim pür dikkat izledim ve bir kere bile sansür görmedim. Bahsettiğiniz çok minimal bir sansürse bilemiyorum, ancak apaçık bir sansür asla görmedim.
Hocam dediğim gibi, kendim pür dikkat izledim ve bir kere bile sansür görmedim. Bahsettiğiniz çok minimal bir sansürse bilemiyorum, ancak apaçık bir sansür asla görmedim.
Minimal denemez. Ama görmek çokta önemli mi bilemiyorum. Bir önceki yorumda linkini paylaştım. Bakabilirsiniz. Netflix bile bu kadar sansür uygulamıyor diyebilirim. Başka bölümler için de sansür uygulandığı söyleniyor.