Türkiye'den memnun musunuz?

Aslında çok güzel ülke ama gelişmesini istemeyen insanlar veya ülkeler artık her neyse onun yüzünden bir türlü gelişemiyor. Ama son 7-8 yıldır bazı alanlarda en azından gelişme var mesela TOGG gibi. Temeli çok iyi atılan şeyler var ama gelecekte ne kadar destek görür bilmem.

Doğası(doğa korunamadı) havası çok güzel bir yer. Dünya üzerinde ki konumu efsane(Napolyon demiş ki "Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu"). Yer altı kaynakları yeterli. Türk insanlarının %80'lik kısmını sevmem sevmem de imkansız(fakat bazılarını da çok severim). Ekonomi berbat ötesi zaten girmeyeceğim bile. Din ile devlet işlerinin karıştırılması çok kötü bir durum. Eğitimin bu kadar rezalet ötesi olması üniversite mezunu öğrencilerin bile dünya dili İngilizce bilmeyişinden belli oluyor. Adalet genel olarak berbat. Çevre düzeni ülkenin çok büyük yerinde özellikle şehirlerde kötü durumda, köyler köy değil pislik yeri aklımızda ki köy kavramı bile değişti. Sağlık hadi bir nebze iyi kalıyor. Ve geldik sona lojistik anlamında Türkiye'yi beğeniyorum özellikle İstanbul Hub konumu konusunda. Güzel işliyor havalimanlarımız. Fakat işin gümrükleme kısmı rezalet. Daha destan yazabilirdim fazla bile yazmışım...

gif-maker.jpg

Silivriyi merak etmiyorum🥴

Technopat Haberler

Geri
Yukarı