Türkiye'den memnun musunuz?

Ülke olarak memnunum fakat halk, mülteci, baştakiler ve ekonomi olarak hiç ama hiç memnun değilim. Ayrıca kaçıp gitmek isteyenler unutmayın gidecek olanlar siz değilsiniz gidecek olanlar belli.
 
Linçlemeyelim. Sadece soru sordum ve merak ediyorum. Türkiye'den memnun musunuz? Ben memnunum tek şey her şeyin aşırı pahalı olması ve habire doların artması.
Memnunuz tabi,ekonomi fena değil,halk yardımsever,teknolojimiz gelişiyor,reisimiz 10 yıl daha yaşarsa Almanya falan kalmaz ortada.Benim diyeceklerim bunlar biliyorum çoğu kişi katılmayacak ama yapacak bişey yok.Hamburg’dan selamlar bu arada tüm arkadaş ve akrabalara.
 
Memnunuz tabii, ekonomi fena değil, halk yardımsever, teknolojimiz gelişiyor, reisimiz 10 yıl daha yaşarsa Almanya falan kalmaz ortada. Benim diyeceklerim bunlar biliyorum çoğu kişi katılmayacak ama yapacak bir şey yok. Hamburg'dan selam bu arada tüm arkadaş ve akrabalara.

Eleştiriye açıksanız bir şey diyebilir miyim?
 
Reisimiz 1 yıl daha koltuğunda kalırsa eğer bu ülke batar ve Almanya'ya bakmışsın yarın bizi ezerek geçiyor.

Arkadaş ya ironi yapıyor ya da yapmaya çalışıyor. Dalga geçmeye çalışıyor da olabilir. Bu arkadaş Türkiye'de yaşıyor.



Kendisi ekonomiyi kötülemiş zaten daha 2 hafta önce.
 
Gitmesi gereken varsa o da sizin zihniyetinizdir. Ülkede doktor kalmadı zaten bu zihniyet yüzünden. Artık suriyeli doktorlar tedavi eder yakınlarınızı :D
Ben yakınlarımı Sureylilerin yakınından geçirmem.
Demek istediğim herkes hakettiği bir duruma gelmeli. %50 bunu istiyorsa mecburen bu olacak sizde başka yere gidin.


Bunlarda refahları için oy kullanıyor. :) İnşallah bulurlar.
Gitmek bu kadar kolay olsaydı eminim Sosyalin yarısından çoğu zaten giderdi :D

Eminim çoğuda gidecektir (Sosyaldekiler çok zeki kişiler anlamında.). Hikayeleri, manipulasyonları bırakıp gerçeklere dönmeleri yeterli.
 

Geri
Yukarı