Türkiye'den memnun musunuz?

Şimdi kendini hep daha iyiyle kıyaslarsan her zaman kötü olursun. Açlığın sefaletin cahilliğin yokluğun gezdiği coğrafyalari eminim ki belgesellerden izliyorsunuzdur. Sizin ülkeyi terketme meseleniz paraysa hemen terkedin zaten 2 dakika durmayin imkan bulursaniz. Saygı duyarım. Ama ben ülkemi vatanımı milletimi toprağımı ekonomisi kötü diye yokluk var diye terketmem. Ülkemi sırf bu yüzden kötülemem. İnsanimi kötülemem cografyami kötülemem. Benim gözümde paranın alamiycagi şeyler vardır. Çok genç arkadaşlar beni ileriki yaşlarda anlarlar. Ülkemizi milletimizi toprağımızi sevme değeriniz mümkünse telefon fiyatlarıyla olmasın, ekran kartı fiyatıyla olmasın. Bu ülkenin tek bir şeye ihtiyacı var. O da 'ahlak' arkadaşlar.

Şimdi kendini hep daha iyiyle kıyaslarsan her zaman kötü olursun. Açlığın sefaletin cahilliğin yokluğun gezdiği coğrafyalari eminim ki belgesellerden izliyorsunuzdur. Sizin ülkeyi terketme meseleniz paraysa hemen terkedin zaten 2 dakika durmayin imkan bulursaniz. Saygı duyarım.

Güzel abim, bu husustaki mesele para değil daha iyi yaşam standartları oluyor.
Elbette Avrupa'da "gel gel sana iş verelim" diyordu bu genç kuşağa. 😂

Azdan az çoktan çok gider derim bende üzerime dinamit döşerim. Bende onların üstüne koşarım ortalarında patlattığım zaman değil 30 kişi 100 kişi olsa yine ölür.

Kimin ki dâhâ büyümüş çarpıştırdıktan sonra öğreniriz. 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel abim, bu husustaki mesele para değil daha iyi yaşam standartları oluyor.
Elbette Avrupa'da "gel gel sana iş verelim" diyordu bu genç kuşağa. 😂

Kimin ki dâhâ büyümüş çarpıştırdıktan sonra öğreniriz. 😂
Abiler beni de aranıza alırsanız dedemden kalma kaçak kurusıkı var ara sıra tutukluk yapıyor ama iş görür gibi belki şansa 1-2 kişi vururum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı