Hocam vizesiz diyorum.
Hocam vizesiz dediginiz yerlerde kolay kolay is bulamazsiniz yanlis anlamayin ama bir siz zeki degilsiniz o kadar kolay olmuyor maalesef.
Hocam vizesiz diyorum.
90 gün içinde istmeiyor sonrasında istiyor.Japonya vize istemiyor mu hocam?
Merhaba, 11. sınıfa gidiyorum ve YKS'ye uzun zamandır çalışıyorum. Ama bir yol olmayacağım için ülke değiştirmek istiyorum. Araştırdım, okudum, öğrendim, deneyim yaşayanlarla konuştum fakat ne net bir cevap alabildim, ne de düzgün bir tavsiye aldım.
Eğer YKS'de başarısız olursam yurt dışı üzerine taşınmak istiyorum. Hayalim karadağ aslında, hem küçük, para birimi iyi hem de orada çalışırsam alacağım para birimi ile rahat geçinebileceğimi düşünüyorum. Orada yaşayan akrabam bana oranın ekonomisinin iyi olduğunu, zor geçinmediklerini söyledi.
Peki sizin bir öneriniz var mıdır? Varsa vizesiz bir ülke önermenizi isterim, iyi akşamlar. ^^
Seçeneklerin şunlar:Zaten amacım YKS'den iyi bir puan alamazsam ülke değiştirmeyi düşünüyorum, para sıkıntı değil aslında, yine vizeli bir yere gidebilirim para karşılığı ama sadece hayatımı kurtarmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.