O özgürlüğü bende istiyorum ama sizin gibi tiplerden çekiniyorum. Bunun ahlakla alakası olduğunu da yoktur. Almanya'da insanların özgürce osurduğunu duymuşsundur, o gerçek! Çöp varsa tabii çöpe tükürürsün ama bence o da yanlış. O çöp arabalarına belediye işçileri dokunuyor! Sonra o çöp arabaların da mikrop üreyebilir ve evrimleşebilir, çöp arabaları bunun için elverişli ortam. Ama yere tükürürsen, güneş veya yağmur sebebiyle mikrop yerde çok fazla yaşamaz. Ayrıca ayakkabımızın altına da genelde dokunmayız. Eve ayakkabıyla girilmesine ise zaten karşıyım. Sizin mideniz çok zayıf bir hastaneye falan görünmez lazım bence, ya da psikolojik destek alın. Tükürmek insana çok faydalı bir eylemdir. Sağlığa yararı vardır.
Bu arada açıklama yaptım ama yine belirteyim, ahlakın bu dediğiniz ile zerre ilgisi yoktur. Dediğim gibi; bize göre toplum osurmak ayıp. Ama Almanya'da normal. Ve almanların ne kadar ahlaklı olduğunu da söyleme gereği duymuyorum, ekono misine bakın yeter. Çalıp çırpsalar öyle ekonomileri olmaz.