Türkiye'nin ahlakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yolda yürürken adam gözüme baka baka yere tükürdü. Ne ahlakından bahsediyorsun 😀

O özgürlüğü bende istiyorum ama sizin gibi tiplerden çekiniyorum. Bunun ahlakla alakası da yoktur. Almanya'da insanların özgürce osurduğunu duymuşsundur, o gerçek! Çöp varsa tabii çöpe tükürürsün ama bence o da yanlış. O çöp arabalarına belediye işçileri dokunuyor! Sonra o çöp arabaların da mikrop üreyebilir ve evrimleşebilir, çöp arabaları bunun için elverişli ortam. Ama yere tükürürsen, güneş veya yağmur sebebiyle mikrop yerde çok fazla yaşamaz. Ayrıca ayakkabımızın altına da genelde dokunmayız. Eve ayakkabıyla girilmesine ise zaten karşıyım. Sizin mideniz çok zayıf bir hastaneye falan görünmez lazım bence, ya da psikolojik destek alın. Tükürmek insana çok faydalı bir eylemdir. Sağlığa yararı vardır.

Bu arada açıklama yaptım ama yine belirteyim, ahlakın bu dediğiniz ile zerre ilgisi yoktur. Dediğim gibi; bize göre toplu bir ortamda osurmak ayıp, ama Almanya'da normal. Ve almanların ne kadar ahlaklı olduğunu da söyleme gereği duymuyorum, ekonomisine bakın yeter. Çalıp çırpsalar öyle ekonomileri olmaz.

O özgürlüğü bende istiyorum ama sizin gibi tiplerden çekiniyorum. Bunun ahlakla alakası olduğunu da yoktur. Almanya'da insanların özgürce osurduğunu duymuşsundur, o gerçek! Çöp varsa tabii çöpe tükürürsün ama bence o da yanlış. O çöp arabalarına belediye işçileri dokunuyor! Sonra o çöp arabaların da mikrop üreyebilir ve evrimleşebilir, çöp arabaları bunun için elverişli ortam. Ama yere tükürürsen, güneş veya yağmur sebebiyle mikrop yerde çok fazla yaşamaz. Ayrıca ayakkabımızın altına da genelde dokunmayız. Eve ayakkabıyla girilmesine ise zaten karşıyım. Sizin mideniz çok zayıf bir hastaneye falan görünmez lazım bence, ya da psikolojik destek alın. Tükürmek insana çok faydalı bir eylemdir. Sağlığa yararı vardır.

Bu arada açıklama yaptım ama yine belirteyim, ahlakın bu dediğiniz ile zerre ilgisi yoktur. Dediğim gibi; bize göre toplum osurmak ayıp. Ama Almanya'da normal. Ve almanların ne kadar ahlaklı olduğunu da söyleme gereği duymuyorum, ekono misine bakın yeter. Çalıp çırpsalar öyle ekonomileri olmaz.
Ekonomiyle ahlakın alakası yok. Almanya'da islamofobi var. Hem orada dış görüşün çok önemli. Yoksa kâle almıyorlar. Abimden biliyorum.

O özgürlüğü bende istiyorum ama sizin gibi tiplerden çekiniyorum. Bunun ahlakla alakası olduğunu da yoktur. Almanya'da insanların özgürce osurduğunu duymuşsundur, o gerçek! Çöp varsa tabii çöpe tükürürsün ama bence o da yanlış. O çöp arabalarına belediye işçileri dokunuyor! Sonra o çöp arabaların da mikrop üreyebilir ve evrimleşebilir, çöp arabaları bunun için elverişli ortam. Ama yere tükürürsen, güneş veya yağmur sebebiyle mikrop yerde çok fazla yaşamaz. Ayrıca ayakkabımızın altına da genelde dokunmayız. Eve ayakkabıyla girilmesine ise zaten karşıyım. Sizin mideniz çok zayıf bir hastaneye falan görünmez lazım bence, ya da psikolojik destek alın. Tükürmek insana çok faydalı bir eylemdir. Sağlığa yararı vardır.

Bu arada açıklama yaptım ama yine belirteyim, ahlakın bu dediğiniz ile zerre ilgisi yoktur. Dediğim gibi; bize göre toplum osurmak ayıp. Ama Almanya'da normal. Ve almanların ne kadar ahlaklı olduğunu da söyleme gereği duymuyorum, ekono misine bakın yeter. Çalıp çırpsalar öyle ekonomileri olmaz.

Tükürmek sağlıklı bir şey olabilir ama yolun ortasında tükürmek doğru değil. Gidin tuvalete tükürün. İdrarı dışarı atmak da sağlıklı öyleyse yolun ortasında idrar yapalım.

Tükürmek sağlıklı bir şey olabilir ama yolun ortasında tükürmek doğru değil. Gidin tuvalete tükürün. İdrarı dışarı atmak da sağlıklı öyleyse yolun ortasında idrar yapalım.

Balgam misal o an geliyor. Sürekli gelebiliyor, afyon'un yeni patladığın da özellikle, her seferinde tuvalet mi arayacağım.
İdrarı tutmak prostat hastalarına zararlı, doktorlar zaten bu hastalara geldiği zaman tutmayın direkt bir yer bulup işeyin diyor. Misal babama öyle demiş doktor. Çişi gelince hiç umursamaz köşeye bir yere eliyle gizleyerek işer. 78 yaşın da adam, kimseden ahlak dersi alacak değil. Soran olursa prostat hastası olduğunu belirtiyor, insanlar da anlayışla karşılıyor.

Son düzenleme:
Türkiye'nin ahlak düzeyini ahlak bekçiliği yapanlar düşürüyor.

Şunu yapan kansıza sorsan kızlar şort giymemeli. Gel de bu adama müebbet verme, vay be!

(Derin nefes alır)
- Etek giydiği için linç yiyen kız ama kapandığı zamanda linç yiyen kız? (;D)
-Çöp içinde ki mahalleler
-Siyah ve beyaz kavgası (%40 ihtimalle biri ölüyor :ı)
-Ya Müslümansın Ya (sansür)
-Twitter'dan yürüyen adalet sistemi

(Outro)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı