Devir sosyal medya devri. Eğer olmazsa unutulmaz yani siyasi yönden olsa bile geri teper. 2 yıl öncesinden böyle bir şey demenin siyasi bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Ama ayrılan bütçenin azlığı düşündürüyor nasıl olacak diye.
Yıllık bütçeyi görene kadar umutluydum, sonra siyasi bir proje olduğunu düşünmeye başladım. Umarım dediklerimde haksız çıkarım ama 5 milyon dolarlık yıllık bütçeyle roketin yakıtını ancak karşılayabiliriz.
Türkiye'nin Ay’a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile Aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Türkiye'nin Ay’a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile Aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?