Bütçe olayına takılmayın, hiç bir uzay programında belirtilen bütçeye yüzde yüz uyum sağlanmaz, benim aklıma en çok yatan uzay limanı projesi.Türkiye'nin Ay’a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile Aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Bu hacilarla gitse gitse Arabistan'a gider.Türkiye'nin Ay’a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile Aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Çokomelliden de haber yok daha ald ıvarlığı kaçtı yediler ülkeyi sattılar.Sistemsel Hata Sayfası - 500
www.cumhuriyet.com.tr
Çokomelli damat zamanında söylemişti.
İnsanların dikkatini başka yöne çekmek için yapılmış bir tiyatro.
5 milyon ile Ay'a anca taş atarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.