Türkiye'nin durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben seni de 4250TL maaş ile 3 kişilik aileyi aylık geçinmeni rica edeceğim? Geçinemiyorsan bir daha oy kullanma. Haftalık 100 lira harçlıkla okula giden çocukların kantininde tost 10 lira. Bence daha fazla koruma.

Daha format atmayı bilmiyor gelmiş en iyi 10 yazılımcıdan biriyim diyor

Ben seni de 4250TL maaş ile 3 kişilik aileyi aylık geçinmeni rica edeceğim? Geçinemiyorsan bir daha oy kullanma. Haftalık 100 lira harçlıkla okula giden çocukların kantininde tost 10 lira. Bence daha fazla koruma.
Ben zaten ülkendeki ekonomik sıkıntının farkındayım akpden de ömrüm boyunca nefret ettim. Gurbetçilerin oyuyla kazanmıyor başınızdaki şahıs, ekonomik sıkıntı çekmesine rağmen hala ona verenler sayesinde kazanıyor.

Nasıl kanıtlayacağım ve neden benden böyle bir kanıt istiyorsun? Konumuzla alakası ne ve ne işine yarayacak?
Yalan söylediğin kanıtlanmış olur eğer atmaz isen sadece ego tatmini yada ilgi için konuyu açmış olursun. Birde ilk mesajlarında bir tane incehesap kampanya linkini konu açmışsın. Türkiyede ki bilgisayarların kampanyalarını niye kovalıyorsun ki?

Senin euro olayın için benim babam saatlerce çalışıyor o inşaatın altında.

Hiç bilir mi babanın inşaata çalıştığını, bencil insanlar sadece kendi rahatını düşünür. Başkası aklına bile gelmez. İşte o yüzden sen bencil olma, başkalarınında halinden anla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…