Türkiye'nin durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah sınır dışı edilirsin, Türkiye'ye kalıcı olarak geri dönersin. O ekonomik durumunu da kaybedersin inşallah. Bu kadar açık ve net söylüyorum.

Kolay kolay kimseye beddua etmem ama senin açık açık kişisel menfaatlerini ülkenden, ülkendeki insanların üzerinden yukarıda tutman, ve niyetini utanmadan ve pişkin bir şekilde belli etmen senin ne derece çöp bir insan olduğunu gösteriyor. Peşini bırakmasın bu lafım ömür boyu.
Sırf birine oy attığım için bana beddua ediyorsun, yazık sana gerçekten. Benim oyum > 83 milyonun yarısının Türkiye'de yaşamasına rağmen malum şahsa oy vermesi? Normalde verilen oylar gizli kalır kimseye söylenmez ama ben açık ve net olmak için söyledim. Bedduanın çocuk oyuncağı olmadığını bile bilmiyorsun. Önce kendi ülkendeki eğitim sistemini düzelt ki halkın 50%'si kime vereceğini bilsin.
 
Aferin ilgi çektiniz, egonuz tatmin oldu, mutlusunuz. Yaşadığınız (2. çoğul şahıs kullanmaya bile dilim gitmiyor) hayat çok da şeyimizdeydi. Kargaşa çıkardınız, çok eğlendiniz. Kişisel çıkarlarınız için bu insanların yaşamlarını yok saymanız ve bundan dolayı da mutlu olmanız da ilginç bir durum. Diyecek söz bulamıyorum, amacınız belli zaten. Eğitim sistemini düzeltin demiş, sanki elimizde de biz düzeltmiyoruz.
 
Bu zamana kadar kendi çıkarın için malum partiye oy atıyordun yani?
zaten herkes kendi çıkarı için oy verir benim kafam bunu yattı bu adam daha iyi olucak der oyunu basar ne demek istediğinizi anlamadım.
 
@investigator Ülkede röportaj veren küçük 9-10 yaşındaki ekonomiden haber olan çocuklar bile senden akıllı. Ülkenin yarısı ayaklanmış durumda zaten, bizim ülkemizin Twitterına bağlı değilsin, her gün binlerce destekçisi olan taglar açılıyor. Ülke sosyal medyadan ayaklanmasını iyice gösteriyor zaten, binlerce insan sokaklara çıkıp sesini çıkarmaya çalışıyor. Markete gittiğimizde 60 yaşındaki her dayı fiyatlara karşı sitem ediyor, yani kısacası ''neden sesinizi çıkarmıyorsunuz?'' demen için bunları gözünle görüp öyle konuşman lazım. Oy kullanma hakkınızın bende alınması yönündeyim, ülkesine hiç bir katkısı olmayan, tam tersine ülkeyi ekonomik zarara sokan Euronun artışını destekleyen bir gurbetçinin katkısı olmaktan çok zararı olduğu aşikar. Bu konu daha çok Türkiyede ekonomik, mental açıdan kriz yaşayan insanların kötü yönlerini baskılayarak vurgulamak için açılmış bir konu. Acaba Almanya büyük savaştan sonra Türklere vatandaşlık vermeye reddetseydi şu an ki durumunuz ne olacaktı diye düşünüyorum... sen Türkiyede çok fazla mülteci olmasını da destekliyorsundur şimdi, Almanyada da Türkleri pek sevmezler bilgin olsun, yeni gitmişsin dediğine göre. Ülkende asgari ücret ile istediğin bilgisayardan bırak bir taneyi, iki tane alabiliyorken, asgari ücret ile APU sistemin bile anca toplandığı bir ülkenin nasıl daha kötü olmasını destekleyip, ve bunu utanmadan burada dile getirebiliyorsun anlamadım, büyük yüzsüzlük bence.
Belki de ülkendeki en yetenekli 10 yazılımcıdan biriyim, şuan da dünyanın en büyük Alman şirketlerinden birinde çalışıyorum. Şirketin benim için Almanya'da kalıcı vize sağlama sebebi de bu zaten. Sen gel ülkeni yaptığın işlerle temsil et, gelsin Türkiye'de boş gezen lavuğun biri; ropörtaj veren 9-10 yaşındaki çocuk senden akıllı desin.
 
Arkadaş ilgi için açmış belli. Lütfen benden sonra mesaj atmayın konu üstte kalmasın.
Yok duruma üzülüyorum yok şöyle yapıyorum diye yazdıktan sonra bende onlardanım diyor. :D
 
Sen orda güzel güzel tatilini yap, ben burda dandik bir bilgisayar alamayım. Birde üstüne bizim yerimize oy kullanma hakkın olsun, neyse birşey demeye gerek yok. Recep abimiz gerekeni söylemiş👍
 
Belki de ülkendeki en yetenekli 10 yazılımcıdan biriyim, şuan da dünyanın en büyük Alman şirketlerinden birinde çalışıyorum. Şirketin benim için Almanya'da kalıcı vize sağlama sebebi de bu zaten. Sen gel ülkeni yaptığın işlerle temsil et, gelsin Türkiye'de boş gezen lavuğun biri ropörtaj veren 9-10 yaşındaki çocuk senden akıllı desin.
Ülkeni yaptığın işlerle temsil etmekten kastığın nedir ? 28 yaşında kendini geliştirememişsin, ki 28 yaşında değil ben senin 15-16 yaşında falan olduğuna canı gönülden inanıyorum. Ülkeni yaptığım işlerle temsil ediyorum derken demek istediğin şu muydu yoksa? ''Malum partiye oy atıyorum, Euro artsın ki Türkiyede ki insanlar ekonomik sorun yaşasın, benim ekonomim iyi olsun. Bir de utanmadan Türk forumlarında gezeyim de insanlara karşı egomu tatmin edeyim''

''Boş gezen lavuk'' bana karşı diyorsun da, ben bu ülkenin zor ekonomisine, garip eğitim sistemine, adaletine karşı öğrenci olmayı bırak genç olmaya çalışıyoruz. Bu arada vize olayını fazla abartma bence, biraz gözünde büyütmüşsün o olayı sen :D, o işinde bulunduğun sürece adam sana tabi ki vize sağlayacak, hali hazırda bir iş verenin işine yarıyorsa adam sana vize aldırır zaten, ister Fransa ister Almanya isterse ABD olsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı