Türkiye'nin en iyi dublaj sanatçısı kim?

Sungun Babacan. En iyi diyebilirmiyim biomiyorum sonuç itibari ile dikkat etmiyorum o kadar. LoL oynadığım dönemde kendisini Lucian karakterinden tanımıştım. Daha sonradan fark ettim ki adam Tom Cruise ve Tom Hanks'in çoğu filmde dublajını yapmış. Nerelerde çalıştığını görünce kendisine saygım arttı. Seside hoş zaten. Ha bide belki Harun Can'da diyebilirim galiba. Hem eskiden izlediğim çoğu çizgi filmde olması yani biraz nostalji ve sesininde iyi olması sebebiyle. Aslında Türkiye'deki seslendirmen sektörüne saygım var biraz. Gerçekten işlerini sağlam yapıyorlar. Yabancılar ne diyor bilmiyorum ama ben sağlam buluyorum bizim burada yapılan seslendirmeleri.
 
Harun Can çok yeteneklidir. Sungun Babacan tam bir veterandır. Sezai Aydın ve oğlu Arda Aydın, Yekta Kopan, Murat Şen, Aydoğan Temel, Özgür Özduran, Ahmet Taşer, Uğur Taşdemir, Osman Gidişoğlu ve oğlu Sercan Gidişoğlu gibi isimler de Türkçe dublaj denince akla gelen mihenk taşı isimlerdir.

Tek bir isim söylemek mümkün değil. Türkiye dublajda gerçekten çok iyi, dünya çapındayız. Çok uluslu bir milletiz. Bizden her türlü gırtlak çıkar.
 
1.Harun Can
2.Fatih Özkul
3.Tolga Tibet
4.Kerem Kobanbay
5.Özgür Özdural
6.Tugay Erverdi
7.Ahmet Taşar
8.Gökhan Akçakara
9.Levent Ünsal
10.Payidar Tüfekçioğlu.
 

Geri
Yukarı