BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #41 EnesTemiz33 dedi: İşte karşınızda nesli tükenmekte olan ŞÜKREDUS Genişletmek için tıkla... Kahkaha attım.
EnesTemiz33 dedi: İşte karşınızda nesli tükenmekte olan ŞÜKREDUS Genişletmek için tıkla... Kahkaha attım.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 16 Haziran 2021 #42 Olyshower dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatılmış... Üzücü. Genişletmek için tıkla... Vergi olayı basit bir şekilde anlatılmış.
Olyshower dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada anlatılmış... Üzücü. Genişletmek için tıkla... Vergi olayı basit bir şekilde anlatılmış.
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #43 DarkWarrior dedi: Vergi olayı basit bir şekilde anlatılmış. Genişletmek için tıkla... Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Anlıyorlar anlamak istemiyorlar.
DarkWarrior dedi: Vergi olayı basit bir şekilde anlatılmış. Genişletmek için tıkla... Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Anlıyorlar anlamak istemiyorlar.
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #44 BilgisiZz dedi: Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Anlıyorlar anlamak istemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Lütfen cahil diyerek gerçek cahilleri utandırmayalım. Yazımda bahsettiğim gibi bu türün adı: ŞÜKREDUSTUR.
BilgisiZz dedi: Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Anlıyorlar anlamak istemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Lütfen cahil diyerek gerçek cahilleri utandırmayalım. Yazımda bahsettiğim gibi bu türün adı: ŞÜKREDUSTUR.
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #45 EnesTemiz33 dedi: Lütfen cahil diyerek gerçek cahilleri utandırmayalım. Yazımda bahsettiğim gibi bu türün adı: ŞÜKREDUSTUR. Genişletmek için tıkla... Haklısınız normal cahillerden özür diliyoruz. Şükredusa laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur diyelim o zaman.
EnesTemiz33 dedi: Lütfen cahil diyerek gerçek cahilleri utandırmayalım. Yazımda bahsettiğim gibi bu türün adı: ŞÜKREDUSTUR. Genişletmek için tıkla... Haklısınız normal cahillerden özür diliyoruz. Şükredusa laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur diyelim o zaman.
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #46 EnesTemiz33 dedi: Lütfen cahil diyerek gerçek cahilleri utandırmayalım. Yazımda bahsettiğim gibi bu türün adı: Şükredustur. Genişletmek için tıkla... Artık bu cahillik değil. Bu cahilliğin de üstü. Yani şunlar ölse gram için acımaz o kadar sinirliyim bu ikide bir şükür et yeğenim diyen tayfaya.
EnesTemiz33 dedi: Lütfen cahil diyerek gerçek cahilleri utandırmayalım. Yazımda bahsettiğim gibi bu türün adı: Şükredustur. Genişletmek için tıkla... Artık bu cahillik değil. Bu cahilliğin de üstü. Yani şunlar ölse gram için acımaz o kadar sinirliyim bu ikide bir şükür et yeğenim diyen tayfaya.
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #47 BilgisiZz dedi: Haklısınız normal cahillerden özür diliyoruz. Şükredusa laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur diyelim o zaman. Genişletmek için tıkla... Bakın şimdide ŞÜKREDUSLARA saygısızlık yapmışsınız. Şükredus diye yazılmaz, lütfen biraz saygılı olun. Büyük harflerle yazmanız gerekir. Lütfen ŞÜKREDUSLARIN sabrını taşırmayın. Carven dedi: Artık bu cahillik değil. Bu cahilliğin de üstü. Yani şunlar ölse gram için acımaz o kadar sinirliyim bu ikide bir şükür et yeğenim diyen tayfaya. Genişletmek için tıkla... Biz sosyal olarak bu tayfaya ŞÜKREDUSLAR diyoruz. Bir sayfa geriye giderek yazımı okuyunuz lütfen.
BilgisiZz dedi: Haklısınız normal cahillerden özür diliyoruz. Şükredusa laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur diyelim o zaman. Genişletmek için tıkla... Bakın şimdide ŞÜKREDUSLARA saygısızlık yapmışsınız. Şükredus diye yazılmaz, lütfen biraz saygılı olun. Büyük harflerle yazmanız gerekir. Lütfen ŞÜKREDUSLARIN sabrını taşırmayın. Carven dedi: Artık bu cahillik değil. Bu cahilliğin de üstü. Yani şunlar ölse gram için acımaz o kadar sinirliyim bu ikide bir şükür et yeğenim diyen tayfaya. Genişletmek için tıkla... Biz sosyal olarak bu tayfaya ŞÜKREDUSLAR diyoruz. Bir sayfa geriye giderek yazımı okuyunuz lütfen.
BilgisiZz Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 263 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #48 Carven dedi: Artık bu cahillik değil. Bu cahilliğin de üstü. Yani şunlar ölse gram için acımaz o kadar sinirliyim bu ikide bir şükür et yeğenim diyen tayfaya. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum ülkenin cahil oranı %50 ŞÜKREDUS %50 eskiden daha kötüydü diyenler. Ölseler de kurtulsak.
Carven dedi: Artık bu cahillik değil. Bu cahilliğin de üstü. Yani şunlar ölse gram için acımaz o kadar sinirliyim bu ikide bir şükür et yeğenim diyen tayfaya. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum ülkenin cahil oranı %50 ŞÜKREDUS %50 eskiden daha kötüydü diyenler. Ölseler de kurtulsak.
E EnesTemiz33 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 380 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #49 BilgisiZz dedi: Kesinlikle katılıyorum ülkenin cahil oranı %50 ŞÜKREDUS %50 eskiden daha kötüydü diyenler. Ölseler de kurtulsak. Genişletmek için tıkla... İşte bu.
BilgisiZz dedi: Kesinlikle katılıyorum ülkenin cahil oranı %50 ŞÜKREDUS %50 eskiden daha kötüydü diyenler. Ölseler de kurtulsak. Genişletmek için tıkla... İşte bu.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 16 Haziran 2021 #50 Geçen de vergi vermek vatan borcudur dediğimde uyarı almıştım. Eğer vergi vermezsek Türklüğümüzü nasıl kanıtlayacağız açıklama bekliyorum(!)
Geçen de vergi vermek vatan borcudur dediğimde uyarı almıştım. Eğer vergi vermezsek Türklüğümüzü nasıl kanıtlayacağız açıklama bekliyorum(!)