- Makaleler
- 12
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar az önce TürkNet abonleğimi başlattım ve bana epostaya bir belge geleceğini o belgenin çıktısını alıp imzalayıp vs. eve gelip kurulum yapacak kişilere verecekmişim. Ama epostaya gördüğüm kadarıyla öyle bir şey gelmedi sadece 2 tane mail gelmiş. Biri e-posta doğrulama diğeride işte Online işlemlere girmek için kullanıcı adı şifre. Şimdi ne yapmam gerekiyor belgeyi nereden bulacağım ve bu ne belgesi. Aslında bir tane var ama o mu?
Emin değilim. SS'lerini atacağım buraya abonelik alan illaki vardır. Belge o mu?
Diye bir kontrol edip yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bunun yanına kullanan varsa internet hakkında düşüncelerini yazsa iyi olur. İyi mi kötü mü vs.
Bu iki fotoyu attım bilgileri içereni atamam. Bunun mu çıktısını alıp doldurmam gerek?
Emin değilim. SS'lerini atacağım buraya abonelik alan illaki vardır. Belge o mu?
Diye bir kontrol edip yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bunun yanına kullanan varsa internet hakkında düşüncelerini yazsa iyi olur. İyi mi kötü mü vs.
Bu iki fotoyu attım bilgileri içereni atamam. Bunun mu çıktısını alıp doldurmam gerek?
Son düzenleyen: Moderatör: