TürkNet aldıktan sonra ne yapılmalı

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar az önce TürkNet abonleğimi başlattım ve bana epostaya bir belge geleceğini o belgenin çıktısını alıp imzalayıp vs. eve gelip kurulum yapacak kişilere verecekmişim. Ama epostaya gördüğüm kadarıyla öyle bir şey gelmedi sadece 2 tane mail gelmiş. Biri e-posta doğrulama diğeride işte Online işlemlere girmek için kullanıcı adı şifre. Şimdi ne yapmam gerekiyor belgeyi nereden bulacağım ve bu ne belgesi. Aslında bir tane var ama o mu?
Emin değilim. SS'lerini atacağım buraya abonelik alan illaki vardır. Belge o mu?
Diye bir kontrol edip yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bunun yanına kullanan varsa internet hakkında düşüncelerini yazsa iyi olur. İyi mi kötü mü vs.
Bu iki fotoyu attım bilgileri içereni atamam. Bunun mu çıktısını alıp doldurmam gerek?

1603958676562.png

1603958932047.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Belgenin çıktısını alıp doldurmanız gerekli. Kurulum ekibine vereceksiniz.

Şimdi ne yapmam gerekiyor belgeyi nereden bulacağım ve bu ne belgesi. Aslında bir tane var ama o mu?
Belge zaten elinizde, telefona atın ve kırtasiyenin yazıcısına bağlanıp çıkartın.

Belgenin çıktısını alıp doldurmanız gerekli. Kurulum ekibine vereceksiniz?

Belge zaten elinizde, telefona atın ve kırtasiyenin yazıcısına bağlanıp çıkartın.

Tamam çıkarttırırım onda sıkıntı yokta belge atığım resimdekimi. Onu mu dolduracağım?
Ve bunu doldurduktan sonra yapmam gereken başka bir işlem var mı hocam.

Tamam çıkarttırırım onda sıkıntı yokta belge atığım resimdekimi. Onu mu dolduracağım?
Ve bunu doldurduktan sonra yapmam gereken başka bir işlem var mı hocam.
Online İşlemlerden kimliğinizi yüklemediyseniz kimliğinizi arkalı önlü olarak yükleyin. Belgeleride çıkartıp imzaladıktan sonra kurulum ekiplerini beklemeniz yeterli.

Attığınız belgeyi dolduracaksınız. Başka işleme gerek yok.

He tamam teşekkürler. Peki son son bir soru. Bunu doldurup resim olarak onlara mı atmam gerek yoksa sadece çıktısını alıp doldurup bekliyim mi?
Online işlemlerden kimliğinizi yüklemediyseniz kimliğinizi arkalı önlü olarak yükleyin. Belgeleride çıkartıp imzaladıktan sonra kurulum ekiplerini beklemeniz yeterli.

Evet kimliği attım. Tamam o zaman sağ olun yardımınız için. Şey sizde kullanıyorsunuz galiba. Memnun musunuz internet hızınız oyundaki ping değerleriniz kaç. Oyun için alıyorumda interneti.

He tamam teşekkürler. Peki son son bir soru. Bunu doldurup resim olarak onlara mı atmam gerek yoksa sadece çıktısını alıp doldurup bekliyim mi?

Evet kimliği attım. Tamam o zaman sağ olun yardımınız için. Şey sizde kullanıyorsunuz galiba. Memnun musunuz internet hızınız oyundaki ping değerleriniz kaç. Oyun için alıyorumda interneti.
Evet. 2 aydır TurkNet müşterisiyim bende.
VAE 75 Mbps paketini kullanıyorum. Altyapınız ve iç tesisatınız iyiyse TurkNet sizi üzmez.
CS:GO'da 37-55 ping,
Valorant TR sunucusunda 13-25 ping,
Valorant EU sunucularında ise 45-57 ping arası alıyorum, çok küçük değişimler olabiliyor.
72.50 Mbps download/7.70 Mbps upload alıyorum, gece yoğun saatlerde indirme hızım 70 Mbps'ye düşebiliyor zaman zaman.

Evet. 2 aydır TürkNet müşterisiyim bende.
VAE 75 Mbps paketini kullanıyorum. Altyapınız ve iç tesisatınız iyiyse TürkNet sizi üzmez.
CS:GO'da 37-55 ping,
Valorant TR sunucusunda 13-25 ping,
Valorant eu sunucularında ise 45-57 ping arası alıyorum, çok küçük değişimler olabiliyor.

Vallahi sitede 50 Mbps alabiliceğim ve altyapıda olduğum yazıyordu. Bunun için bana 35 Mbps paketi önerdiler onu aldım. Altyapım desteklediği içinde 35'i aldıktan sonra 10 TL fakla 50 Mbps'ye yükselteceğim.
1603963265673.png

Bu geldi ne anlamadım. Göndermem gereken başka bir şey daha var galiba.

Dosya Ekleri

• 1603963223131.png
    1603963223131.png
    125,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı