JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #21 OSAYİSAMUEL dedi: Onu pek bilmiyorumda yani aldığımda paketi altyapım desteklediği için. Yani 30 Mbps hızı alabilmem için VDSL modem önerdiler ekstra onu da aldım. Genişletmek için tıkla... Olay modem değil hocam altyapı. Siz bir sorun soruşturun ADSL ise zaten mecbur ADSL kullanacaksınız.
OSAYİSAMUEL dedi: Onu pek bilmiyorumda yani aldığımda paketi altyapım desteklediği için. Yani 30 Mbps hızı alabilmem için VDSL modem önerdiler ekstra onu da aldım. Genişletmek için tıkla... Olay modem değil hocam altyapı. Siz bir sorun soruşturun ADSL ise zaten mecbur ADSL kullanacaksınız.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #22 JusTaUseR dedi: Olay modem değil hocam altyapı. Siz bir sorun soruşturun ADSL ise zaten mecbur ADSL kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim.
JusTaUseR dedi: Olay modem değil hocam altyapı. Siz bir sorun soruşturun ADSL ise zaten mecbur ADSL kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #23 Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın Sağlama yapmak için ikisini de doldurun.
Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın Sağlama yapmak için ikisini de doldurun.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #24 JusTaUseR dedi: Olay modem değil hocam altyapı. Siz bir sorun soruşturun ADSL ise zaten mecbur ADSL kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım resimlerini atıyorum.
JusTaUseR dedi: Olay modem değil hocam altyapı. Siz bir sorun soruşturun ADSL ise zaten mecbur ADSL kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım resimlerini atıyorum.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #25 NetSpeed'den de bir bakın hocam.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #26 JusTaUseR dedi: NetSpeed'den de bir bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Bulamadımda.
JusTaUseR dedi: NetSpeed'den de bir bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Bulamadımda.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #27 Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #28 JusTaUseR dedi: Netspeed Altyapı Sorgulama | Netspeed Genişletmek için tıkla...
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #29 OSAYİSAMUEL dedi: Eki Görüntüle 720206 Genişletmek için tıkla... VDSL2 hocam sizin hat. TürkNet altyapınız yok ama TürkNet üzerinden Türk Telekom hizmeti alabilirsiniz.
OSAYİSAMUEL dedi: Eki Görüntüle 720206 Genişletmek için tıkla... VDSL2 hocam sizin hat. TürkNet altyapınız yok ama TürkNet üzerinden Türk Telekom hizmeti alabilirsiniz.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #30 JusTaUseR dedi: VDSL2 hocam sizin hat. TürkNet altyapınız yok ama TürkNet üzerinden Türk Telekom hizmeti alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi TurkTelekomun kendi sitesinden sorguladım. Fiber internet alaniliyoruz. Fiber altyapıda gözüküyoruz. Acaba @Yunusemre0101 arkadaşın dediği olabilir mi ? Eski altyapıyımı söylediler.
JusTaUseR dedi: VDSL2 hocam sizin hat. TürkNet altyapınız yok ama TürkNet üzerinden Türk Telekom hizmeti alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi TurkTelekomun kendi sitesinden sorguladım. Fiber internet alaniliyoruz. Fiber altyapıda gözüküyoruz. Acaba @Yunusemre0101 arkadaşın dediği olabilir mi ? Eski altyapıyımı söylediler.