TürkNet bağlantı sorunlarını kabul etti

nm4nn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda TürkNet kullanıcılarının -ben de dahil- ping, kopma vs. sorunlarını TürkNet kabul etmiş.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2020-11-23 22.10.18.png
    Ekran Resmi 2020-11-23 22.10.18.png
    32 KB · Görüntüleme: 166
Uydunet de kabul etse keşke. 1 aya yakın süre oldu. Delirmek üzereyim.

Ülkede bulunan tüm operatörler ama bölgesel ama ülke genelinde sorun yaşıyor.

Zaten gizlemeleri imkansız. Paket kayıplarından patlayan noktayı bulmak kolay.
Ben açıkçası bu sorunun TT altyapısından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.

Ben açıkçası bu sorunun TT altyapısından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.
Hem hayır hem de evet.

TurkNet, veriyi yurt dışına gönderirken kendi cihaz ve bağlantılarını kullanıyor. Haliyle TT'yi suçlamak imkansız.

VAE kapsamında hizmet alıyorsanız ve trafiğin yani verinin TurkNet'e geçişi sağlana kadar paket kaybı olmuyorsa gene TT'yi suçlayamazsınız. Paket kaybı olursa suçlayabilirsiniz.

Hem hayır hem de evet.

TurkNet, veriyi yurt dışına gönderirken kendi cihaz ve bağlantılarını kullanıyor. Haliyle TT'yi suçlamak imkansız.

VAE kapsamında hizmet alıyorsanız ve trafiğin yani verinin TurkNet'e geçişi sağlana kadar paket kaybı olmuyorsa gene TT'yi suçlayamazsınız. Paket kaybı olursa suçlayabilirsiniz.
VAE'deyim ve akşamları ping olmuyor fakat %25'lere varan paket kayıpları yaşıyorum.
Hem hayır hem de evet.

TürkNet reklam yaparken biz oyunculara hitap ediyoruz. Yok Jahrein, TürkNet kullanıyor diyorlar fakat pingler çok da şahane değil.

VAE'deyim ve akşamları ping olmuyor fakat %25'lere varan paket kayıpları yaşıyorum.

TürkNet reklam yaparken biz oyunculara hitap ediyoruz. Yok Jahrein, TürkNet kullanıyor diyorlar fakat pingler çok da şahane değil.
Dolar ve artan veri ücretleri karşısında TT bile kapasitesinde kısıntıya gitti. TT'de bile aynı sorunlar varken TurkNet'in yaşamaması imkansız.

Ülkede fiberi sadece TT çeksin, santrali, cihazı sadece TT kursun mantığı bitmedikçe böyle durumlar sürekli devam eder...

Dolar ve artan veri ücretleri karşısında TT bile kapasitesinde kısıntıya gitti. TT'de bile aynı sorunlar varken TürkNet'in yaşamaması imkansız.

Ülkede fiberi sadece TT çeksin, santrali, cihazı sadece TT kursun mantığı bitmedikçe böyle durumlar sürekli devam eder...

TT'nin kısmaya gitmesi hiç mantıklı değil. Yıllardır yüksek fiyat düşük hız ile bir sürü insano sömürdü. 4 Mbps gibi çağ dışı hızı satan bir firmanın kapasitede kısmaya gitmesi kabul edilemez. Zaten yüksek ping veriyordu şimdi daha fazla veriyor. Sanarsın Frankfurt'a Frankfurt'a üzerinden veriyor yurtdışına ilk çıkışı bakıyorum. İlk çıkışı hep bükreşten veriyor. Sonra o sana 30-40 ping yerine oluyor 60-70. bir de kapasite kısmaya gitmesi olur bize 80-120.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı