Ben açıkçası bu sorunun TT altyapısından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.Ülkede bulunan tüm operatörler ama bölgesel ama ülke genelinde sorun yaşıyor.
Zaten gizlemeleri imkansız. Paket kayıplarından patlayan noktayı bulmak kolay.
Hem hayır hem de evet.Ben açıkçası bu sorunun TT altyapısından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.
VAE'deyim ve akşamları ping olmuyor fakat %25'lere varan paket kayıpları yaşıyorum.Hem hayır hem de evet.
TurkNet, veriyi yurt dışına gönderirken kendi cihaz ve bağlantılarını kullanıyor. Haliyle TT'yi suçlamak imkansız.
VAE kapsamında hizmet alıyorsanız ve trafiğin yani verinin TurkNet'e geçişi sağlana kadar paket kaybı olmuyorsa gene TT'yi suçlayamazsınız. Paket kaybı olursa suçlayabilirsiniz.
TürkNet reklam yaparken biz oyunculara hitap ediyoruz. Yok Jahrein, TürkNet kullanıyor diyorlar fakat pingler çok da şahane değil.Hem hayır hem de evet.
TurkNet, veriyi yurt dışına gönderirken kendi cihaz ve bağlantılarını kullanıyor. Haliyle TT'yi suçlamak imkansız.
VAE kapsamında hizmet alıyorsanız ve trafiğin yani verinin TurkNet'e geçişi sağlana kadar paket kaybı olmuyorsa gene TT'yi suçlayamazsınız. Paket kaybı olursa suçlayabilirsiniz.
Dolar ve artan veri ücretleri karşısında TT bile kapasitesinde kısıntıya gitti. TT'de bile aynı sorunlar varken TurkNet'in yaşamaması imkansız.VAE'deyim ve akşamları ping olmuyor fakat %25'lere varan paket kayıpları yaşıyorum.
TürkNet reklam yaparken biz oyunculara hitap ediyoruz. Yok Jahrein, TürkNet kullanıyor diyorlar fakat pingler çok da şahane değil.
Dolar ve artan veri ücretleri karşısında TT bile kapasitesinde kısıntıya gitti. TT'de bile aynı sorunlar varken TürkNet'in yaşamaması imkansız.
Ülkede fiberi sadece TT çeksin, santrali, cihazı sadece TT kursun mantığı bitmedikçe böyle durumlar sürekli devam eder...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.