TürkNet başvurusu yaptım

SkyForest

Centipat
Merhaba. Biraz önce an itibariyle TürkNet başvurusu yaptım bugün TTNET sözleşmem bitiyor. Karar aldım ve başvuru yaptım e-mail'e evrak gönderecekler miş. Şimdi gidip çıkartacağım evrakları yarın da MNG kargayo vermem gerekiyor sanırım en geç 1 hafta içerisinde bağlatacaklar. 35 Mbps hizmet verilecek ama onların alt yapısı üzerinden sanırım. TTNET altyapısını kullanmıyorlar. Bakalım görüş ve önerilerinizi beklerim.

Ben kullanmadım ama etrafımda çok kişi kullanıyor çoğu memnun tek sorun müşteri hizmetleriymiş.

75,99 TL ama bir sonraki ay fiyatlarda güncelleme olacak mış 85 TL civarı sanırım
TT altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar. TurkNet'in kendine ait VDSL ve ADSL altyapısı yok.

Ben uzun süre kullandım, ilk başta çok güzeldi ama sonradan çile çektim. GPON geldi kurtuldum.
O konuyu özellikle konuştum kendilerine ait yapa isminde bir alt yapısı var mış sanırım TTNET ile ilgili bir bağlantım kalmıyor geçince
Ben kullanmadım ama etrafımda çok kişi kullanıyor çoğu memnun tek sorun müşteri hizmetleriymiş.
Bakalım ben deneyeceğim zaten taahhüt durumu yok istediğin zaman vazgeçiyorsun

Bakın en iyisi Kablonet fiyat arttıığı zaman yansıtılmıyor ayrıca kullandığım paket 100 Mbps'ye kadar download 10'da upload TV paketi sinema paketi 86 TL modem ücreti dahil size önerim budur.

Geçmiş olsun ev telefonu önemli değilse Millenicom'a geç direk bu yanlışa ortak olma ,ama altyapın yapa ise kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…