TürkNet başvurusu yaptım

Çok teşekkür ediyorum. Fiber olan bir eve taşınacağım, yaşadığım bölgede bazılarında var bazılarında yok. Yani 5 MB yeter diyorsunuz upload olarak.

Müşteri desteği yalan kanka sabahtan beri sorunuma cevap veren yok.

Çok teşekkür ediyorum. Fiber olan bir eve taşınacağım, yaşadığım bölgede bazılarında var bazılarında yok. Yani 5 MB yeter diyorsunuz upload olarak.

Yeter ama daha üstünü almanı tevsiye ederim. 5 Mbps 720P60FPS için yeterli. Daha üst çözünürlük açacaksan en az 10 olması gerek. Ama çok çok nadir alabilirsin iyi arıştırman gerek.

Bu konuyu güncellemek istedim an itibariyle söylemek istediğim ben site üzerinden 35 mbps hız alacağımı yazdı ve söylendi telefon üzerinde tc ve epostamı verdim ama çıkan sözleşmelerde henüz daha imzalayıp göndermedim bana hız olarak 15/mb/saniye'ye kadar bu hıza kadar alt yapınızın izin verdiği en yüksek hız! yazıyor ee bu işte mantık nerde ben 35 mb için istiyorum bana 15 diyor yine bu ve aktif alt yapımızdasınız diyor ve işin iyi olmayan tarafıda abone olmak için arayıp hattan şimdi tekrar aradığımda hiç bir şekilde ulaşamıyorum neden böyle oluyor ısrarla bana online işlemlerden kayıt açın gibi şeyler söylüyorlar bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili ?

TurkNet'in kendi altyapısı yok. Hala inat ediyorsunuz.

YAPA dedikleri şeyde kablo TT'nin, santral TT'nin. DSLAM TurkNet'in. Asıl altyapıyı oluşturan şey kablodur. TurkNet'in kendine ait bakır kablosu, saha dolabı bulunmuyor.

Bunlar için TT'ye kiralama sistemi gibi para ödüyor.

YAPA'yı kendi altyapısı gibi tanıtıyor olması sadece göz boyamak için reklamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…