TürkNet dolandırıcı mı?

Cidden çok saçma ve inanılmaz olaylar silsilesi yaşamışsınız. Ancak TürkNet'te böyle şeyler çok çok fazla oluyormuş ve şu son zamanlarda daha da çok artmaya başlamış. 2018 yılında gerçekten harika bir çıkış yapan bu ISS'nin bu kadar kötü şekilde yönetilmesi gerçekten çok ilginç. Ya başındaki kişiler artık insanların şikayetini pek umursamamaya başladı yada artan abone sayılarının farkında olduklarından artık "Nasıl olsa bunlar 3-5 kişi, en fazla ne olabilir ki? Zaten bir şekilde PR'ımızı yapıyoruz, abone akıyor her ay salla gitsin." diyorlar da olabilirler, bilemiyorum gerçekten.

Dalga geçildiğini hissediyorum şu an nedense.

Eğer cidden doğruysa bu sorgulama hemen değiştiririm firmayı. Evet şu an 100 mbps hız alıyorum sorunsuz ama böyle müşteriyi salak yerine koymaları yüzünden direk değiştiririm.

Dostum inan benim kafam da bu konular hakkında dolanan komple teorilerini bilsen Şu an mesela benzer sorunu TTnet ile yaşıyorum. 2 aydır Almanya sunucularında ping sorunum var. 2 aydır yalvarıyorum kendilerine ve yapılması gereken şeyleri bile ben anladım artık pes valla diyorum. Ben Tunceli'de yaşıyorum. Herşey daha önce normal iken, şimdi yine cortladı. TTnet benim ilçe santralden sonra ki sunucumu Erzuruma bağlamış, yani benden 300km daha doğuda olan bir il, oradan geri dönüyorum bulunduğum noktaya gelince 600km xD Sonra batıya doğru yol alıyorum. İşte beni böyle rotasyona sokuyorlar. Normal de ben kabul edilebilir ping değerine sahip iken Erzurum değil, Erzincan üzerinden gidiyordum gitmem gereken batı il'lerine ya da ülkelerine, ama şimdi doğuya uğruyorum sonra geri dönüyorum kendime, ondan sonra başlıyor yolculuğum. Ekim ay'ının 2 gün'ünde tekrardan gidiyorum Tüketici Hakem Başkanlık binasına

Peki TT bölge müdürlüğüne de bu konu hakkında bir dilekçe verdiniz mi? Bence bunu da yapın ancak yaptığını tahmin ediyorum açıkçası

Peki TT bölge müdürlüğüne de bu konu hakkında bir dilekçe verdiniz mi? Bence bunu da yapın ancak yaptığını tahmin ediyorum açıkçası

Dilekçe değil de şöyle bir deneyimim oldu Tunceli Telekom Müdürlüğü ile. Artık oraya gitmek zorunda kaldım. Önce dilekçe verecektim, sonra beni Teknik ekiplerine yönlendirdiler. Öğlen arasına girdik o an, bekledim ve beyfendilerden biri ancak tatilden 20 dakika sonra buyurdular. Ben de anlattım durumu kendisine, ve inan ki bana bu sorunu kendisine anlatırken vurguladım da "benim sorunum download hız sorunu değil" diye, ama adam beni dinledikten sonra dönüp "kardeşim senin download sorunun mu var" dedi. Yani kendini ifade edemeyen biri konumuna girdim sanırım beni aptal yerine koydu. Çünkü sen de eminim biliyorsun Müdürlük de olsa artık müşteri hizmetleri de her konuyu modem sorununa, kablosuz, ve iç tesisatı sorununa bağlıyor; hat değerleriniz normal, deyip bitiriyorlar. Sonra ben de dilekçe yazmak istiyorum dedim, çünkü ben size download hız sorunu ile alakam olmadığını söyledim dedim...Adam bu sefer döndü "kardeş şu an meşgül'üm, senin işini hallederiz, sen bana telefon numaranı ver ben seni arayacağım" Not aldı telefon numaramı ama 20 gün geçti ve aramadı...Ben burada ki Santral çalışanlarını zaten tanıyorum. Adam bana yardımcı olmaya kaç defa çalıştı, müdürlükleri aradık orayı burayı, ama bu adamın yapacağı bir iş değil işte, denedi ama karşı tarafta ki insanlar tuhaf yani. Bu santral çalışanı bana kısıtlı şekilde yardımcı olur. Mesela kaç defa port değiştirdi benim için...Ama burada genel olarak durumlar aynı. 2. yakın sunucuyu bizleri gidip 300km doğu da olan bir Erzuruma bağlıyorlar. Erzincan dibimizde yani

Sorununuzu birde buradan aktarın şu TT'ye bakalım. Ayrıca ısrar edin dilekçeyi de yazın. Çok saçma sorunlar yaşamışsınız gerçekten, Allah sizi sınıyor galiba ne diyelim.

Sorununuzu birde buradan aktarın şu TT'ye bakalım. Ayrıca ısrar edin dilekçeyi de yazın. Çok saçma sorunlar yaşamışsınız gerçekten, Allah sizi sınıyor galiba ne diyelim.

En etkilisi direkt bulunduğun ilçe'de olan ya da yakın da sana bağlı Tüketici Başkanlık Binası üzerinden şikayet etmek. Çünkü gördüğün gibi Türknet yüzünden TTnet'i bile şikayet etmişim.
Buradan bile inandıramadım yani sürekli sorun yaşadığımı, ve en son full time 100mbps download hızımın 7 düştüğünü. Çünkü adamlar herşeyi tezgahını yapmış. Ben bu sorunu yaşıyordum, ama Türknet kendi hız testi sitesinde hızım 96mbps sonuç çıkarıyordu. Nasıl bir şey ama di mi ? Ve Türknet bana Microsoft'un bile sunucularında yavaşlık olduğunu, Steam dahil, her örnek verdiğim site de yavaşlık olduğunu, asıl sonucu kendi sitelerin de ki hız testi olduğunu söyleyip durdular xD

Dosya Ekleri

• Adsız55.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…