TürkNet DSL Kopuyor

OnurDilbaz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Size problemimden bahsedeyim, belki çare buluruz. Yaklaşık iki aydır TürkNet abonesiyim. İlk 2 hafta sabit ve güzel ADSL internetimi kullandım, daha sonra DSL kopmaları yaşamaya başladım ve yaklaşık yine 2 haftadır neredeyse hiç kullanamaz oldum. destek kayıtlarını hiç durmadan açmama rağmen suç ya Türk Telekom'a atıldı ya da evimin iç tesisatına (Müstakil evim, hattı yeniledim.) atıldı ya modeme atıldı (Yeni modem aldım.) vs. Bir sürü problemle karşılaştım. Birkaç kez birkaç saatliğine problem çözüldü ancak onda da hızım 1 Mbps'e sabit geldi. Ben problemin kimde olduğunu çözemedim. Türk Telekom'un bozuk port atadığını biliyorum kendi kullanıcı olmayan hatlara ama TürkNet'in de pek profesyonel bir firma olmadığını da biliyorum. iptal ettirmek istediğimde iptal de etmiyorlar, yokuşa sürüyorlar. çözümü nasıl bulabilirim? 2 aydır internet yok evimizde ve çocuklar ders yapamıyor. şanssızlık 4 gündür karantinadayız bir de. Lütfen yardımcı olun, bir şekilde bir çıkış yolu gösterin. artık yapabileceğim bir şey kalmadı benim. bu saat olmuş, modemin başında bekliyorum. Türk Telekom’a 3 bin lira cayma bedeli ödedim yeni daha 3-4 ay önce. Vodafone desen 2 Mbps hızlarda hız verdi 2 yıl. TürkNet 12'yi 15 gün de olsa sağlıyor. Bir şekilde düzeltmez miyim ben bu interneti? Özür dilerim, çok uzatttım, affedin. Fikri olan varsa lütfen söylesin. Tekrar özür dilerim, iyi geceler dilerim.

Aynı problem bende de mevcut.
Online işlemler kısmından destek kaydı açar gibi şikayet talebi oluşturun. (BTK etiketiyle açılıyor.)

İşlemleriniz hızlanacaktır. Ben bunu yaptıktan sonra çok daha stabil bir internet bağlantısı kullanmaya başladım. Eğer herhangi bir değişiklik olmazsa doğrudan BTK üzerinden de şikayet edebilirsiniz.

Modeminiz nedir? Yakın arkadaşım güzel bir modem ile çözdü bu sorunu.
Tenda N300 d305 300mgps Adsl2+ bi modem yeni aldım modem arızalı dedikleri için
İptal etmek istersen e-Devlet üzerinden yapabilirsin. Ya da Türk Telekom'a geçmek istersen kendileri ile konuş.
E devlet üzerinden edilmiyor yani güya ediyorlar oradan ancak şaka gibi şeyler istiyorlar imkansız şeyler hangi vatandaşın evinde kimlik kartı okuyucusu varki kimlik kartını okutmamı falan istiyor 🤷🏻‍♂️ Türk telekomdan dediğim gibi ağzım yandı bir kere 10 aylık sözleşmeye 2890 lira cayma bedeli ödedim
Online işlemler kısmından destek kaydı açar gibi şikayet talebi oluşturun. (BTK etiketiyle açılıyor.)

İşlemleriniz hızlanacaktır. Ben bunu yaptıktan sonra çok daha stabil bir internet bağlantısı kullanmaya başladım. Eğer herhangi bir değişiklik olmazsa doğrudan BTK üzerinden de şikayet edebilirsiniz.
Dediğin gibi yaptım kardeşim şikayet ettim bakalım bundan bir sonuç çıkacak mı inşallah bir sonuca varırız büyük bi umutla almıştır gerçekten fitil fitil burnumdan geldi iki aydır senin problemini çözmeleri böyle bi şekilde sevindirdi umut verdi inşallah benimkini de çözerler.

Sorum çözüldü sağolasın kardeşim az önce çözüm ortağından gelip direkteki kabloyu kutadaki ve hatta evin modeme bağlanan kabloyu bile onardı ve gittiler şuan çok iyi durumda geldi bakalım internet teşekkür ederim tekrar allah razı olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı