OnurDilbaz
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Size problemimden bahsedeyim, belki çare buluruz. Yaklaşık iki aydır TürkNet abonesiyim. İlk 2 hafta sabit ve güzel ADSL internetimi kullandım, daha sonra DSL kopmaları yaşamaya başladım ve yaklaşık yine 2 haftadır neredeyse hiç kullanamaz oldum. destek kayıtlarını hiç durmadan açmama rağmen suç ya Türk Telekom'a atıldı ya da evimin iç tesisatına (Müstakil evim, hattı yeniledim.) atıldı ya modeme atıldı (Yeni modem aldım.) vs. Bir sürü problemle karşılaştım. Birkaç kez birkaç saatliğine problem çözüldü ancak onda da hızım 1 Mbps'e sabit geldi. Ben problemin kimde olduğunu çözemedim. Türk Telekom'un bozuk port atadığını biliyorum kendi kullanıcı olmayan hatlara ama TürkNet'in de pek profesyonel bir firma olmadığını da biliyorum. iptal ettirmek istediğimde iptal de etmiyorlar, yokuşa sürüyorlar. çözümü nasıl bulabilirim? 2 aydır internet yok evimizde ve çocuklar ders yapamıyor. şanssızlık 4 gündür karantinadayız bir de. Lütfen yardımcı olun, bir şekilde bir çıkış yolu gösterin. artık yapabileceğim bir şey kalmadı benim. bu saat olmuş, modemin başında bekliyorum. Türk Telekom’a 3 bin lira cayma bedeli ödedim yeni daha 3-4 ay önce. Vodafone desen 2 Mbps hızlarda hız verdi 2 yıl. TürkNet 12'yi 15 gün de olsa sağlıyor. Bir şekilde düzeltmez miyim ben bu interneti? Özür dilerim, çok uzatttım, affedin. Fikri olan varsa lütfen söylesin. Tekrar özür dilerim, iyi geceler dilerim.