TürkNet düşük hız

LastbjorN

Centipat
İyi sosyaller, 1 ay önce eve çıkma kararımın ardından evime MP oyunlarda bana güzel imkan sağlayacak bir marka araştırdım. Çoğu kişiden aldığım tavsiyelerle TürkNet'e geçmeye karar verdim, tahahhüt yok, hız güzel. Fakat aradan 1 hafta geçmesine rağmen bana vadedilen hız 35Mbps, aldığım Upload 7.0 Mbps Upload ise 0.60 Mbps, aradığımda ise teknik ekiplerin olay üzerinde durduğu ve kısa zamanda geleceği söyleniyor. İstanbul'un E-5 karayolu üzerinde oturmama rağmen aldığım değerler göz ardı edilemeyecek derecede. TTNET, Superonline gibi firmaların internet değeri, müşteriye verdiği değer veya aldığınız internet değerlerinden memnun olan arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum. Böyle devam ettiği sürece 1 haftaya kalmaz üyeliği iptal ettirip başka bir markaya geçmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Adsızasd.jpg
    Adsızasd.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 2323.png
    2323.png
    5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı soruna ek olarak inanılmaz seviyede kopma yaşıyordum. Binama gelen sinyalde zayıflık vardı, yan sokaktan sinyal verdiler ve şu an 40mb download 2.80 upload alıyorum. Tabii bu süreçte 3-4 kere Türk Telekom ekibi yönlendirdiler sonuncuda verim alabildik.

Açıkçası ben de TurkNet kullanıyorum. 33 Download, 2.8 Upload alıyorum. Arada kopma sorunu yaşıyordum artık onu da yaşamıyorum. Teknik destek çözecektir bence sorunu.

TurkNet'de kurudum çürüdüm. Adamlar bana 16 MBPS verebiliyor en fazla bende fiber olmasına rağmen hem de apartmanımda kutu var. Bir baktım adamlar apartmanımda kutu olmasına rağmen 2300M öteden getiriyor interneti. Ping desen kötü habire kopmalar oluyor. Vasat ötesiydi. Millenicom'a geçtim 35MBPS valla tertemiz rahat rahat oyun indirebiliyorum artık harika ya. Bu arada Millenicom'da da var arkadaş getir 1 ay beleş internet mevzusu.

Bu TurkNet'de şu sıralar bir şey var sanırsam ya da TT altyapısında sorun, tam bilmiyorum. 3 haftadır modem hat değerlerim inanılmaz derecede değişti ve 100'den fazla kez internetim koptu. Arıza kaydı bırakıyoruz bakalım düzelecek mi yoksa gelen TT saha ekipleri sorunu müşteri kaynaklı bulmaya devam mı edecek.

Burada hızın ne gözüküyor baktın mı hiç?

Burada hızın ne gözüküyor baktın mı hiç?

Dosya Ekleri

• 232342.jpg
    232342.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 56
Altyapınız müsait demek ki, TurkNet sitesinde direk 35 olanı öneriyor biraz detaylı bakınca daha yüksek hızda paket alabiliyorsun ama senin sorunun bambaşka tabi o kadar düşük hız normal değil kabloyla test et bir de hızını.

Arkadaşlar 3 kez tt ekipleri ankastreden binaya kadar gelen kabloyu inceledi ardından eve türknetin kendi saha ekipleri geldi. Ama sorunum düzelmedi şimdi de sıva altı kablomda sorun varmış dediklerine göre. Elektrikçi bulmam gerekiyormuş. Binanın altında kutuya bir şey yapıp elektrikçi zahmetine girmeden sorunun gerçekten kabloda olduğunu doğrulayabilmemin herhangi bir yolu var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı