Çözüldü TürkNet e-posta göndermedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kırşehir'de, VDSL 50 megabit altyapısı olan bir yerde yaşıyorum. Türk Telekom'da 16 megabit + sadece aranabilir ev telefonu için 80 lira ödemek pahalı geldi TürkNet'i görünce. Baktığımda ise TürkNet'te 1000 dakikalık telefon dahil 35 megabit paketin 76 lira olduğunu gördüm. Çağrı merkezinden başvuru yaptım, bana evrakların e postalandığını, çıkarttırıp imzalayıp göndermem gerektiğini söylediler. Ne kargo adresi verdiler ne de bahsedilen e posta geldi. Online işlemlerde ise evrakları gönderin diyor.

Ne yapmalıyım?
Kırşehir'de TürkNet kullanılmaz, hazır böyleyken vazgeç mi dersiniz? Millenicom'a da baktım fakat ev telefonu dahil mi anlayamadım, aramalarda da ses ne geliyor ne de gidiyor.

Son düzenleme:
Tekrardan arayın. Sorun olmaz. Veya telesekreterde kalıyorsa Twitter'dan ulaşabilirsiniz. Çoğunlukla yanıt veriyorlar. Türk Telekom'un olduğu her yerde TürkNet'i kullanabilirsiniz.

Mesai saatleri arasında ararsanız dönüş yaparlar.
Burada bayii olmaması beni bir şüphelendirdi.

Hangi saatlerde arayabilirim?
Kırşehir'de, VDSL 50 megabit altyapısı olan bir yerde yaşıyorum. Türk Telekom'da 16 megabit + sadece aranabilir ev telefonu için 80 lira ödemek pahalı geldi TürkNet'i görünce. Baktığımda ise TürkNet'te 1000 dakikalık telefon dahil 35 megabit paketin 76 lira olduğunu gördüm. Çağrı merkezinden başvuru yaptım, bana evrakların e postalandığını, çıkarttırıp imzalayıp göndermem gerektiğini söylediler. Ne kargo adresi verdiler ne de bahsedilen e posta geldi. Online işlemlerde ise evrakları gönderin diyor.

Ne yapmalıyım?
Kırşehir'de TürkNet kullanılmaz, hazır böyleyken vazgeç mi dersiniz? Millenicom'a da baktım fakat ev telefonu dahil mi anlayamadım, aramalarda da ses ne geliyor ne de gidiyor.

Bazen spam kutusuna düşüyor en azından bende öyle olmuştu. Mail adresini tekrar kontrol ederseniz iyi olur eğer ulaşmadıysa tekrar gönderim isteyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı