Apusystem
Hectopat
Ben de kazım karabekirdeyim. VDSL geldi zaten bizim mahalleye. Fakat Türknet'in herhangi bir çalışması yok. Güneşli için 2021 planı çizilmiş.Kazım karabekir mahallesinde oturuyorum.
Ben de kazım karabekirdeyim. VDSL geldi zaten bizim mahalleye. Fakat Türknet'in herhangi bir çalışması yok. Güneşli için 2021 planı çizilmiş.Kazım karabekir mahallesinde oturuyorum.
Ben de kazım karabekirdeyim. VDSL geldi zaten bizim mahalleye. Fakat TurkNet'in herhangi bir çalışması yok. Güneşli için 2021 planı çizilmiş.
Namüsait bir yerimden uyduracak halim yok hocam. Türknet Destek ekibine sordum plan/proje ekibinden biriyle görüştüm. Şuanlık sitelerin yoğun olduğu bölge olan Güneşli mahallesi için altyapı çalışmamız planlanıyor dedi. Taleplere bağlı olarak diğer mahalleler de eklenebilir dedi. Başka planlanılan yer olduğunu söyleseler zaten yazardım. İyi forumlar.Planın çizildiğini nereden öğrendin ve bağcılarda başka planlanılan yer var mı?
Namüsait bir yerimden uyduracak halim yok hocam. TurkNet destek ekibine sordum plan/proje ekibinden biriyle görüştüm. Şu anlık sitelerin yoğun olduğu bölge olan güneşli mahallesi için altyapı çalışmamız planlanıyor dedi. Taleplere bağlı olarak diğer mahalleler de eklenebilir dedi. Başka planlanılan yer olduğunu söyleseler zaten yazardım. İyi forumlar.
Darısı bizimde başımıza, umarım TurkNet GigaFiber için uykumdan uyandırır beni arayarakÖğlen saatlerinde TürkNet'ten arayıp gigafiber'e geçiş için yarın müsait misiniz dediler. Uykudan kalktığım için rüya mı gördüm yoksa dalga mı geçtiler hiç anlamadım. Çok karambole geldi.
Öğlen saatlerinde TurkNet'ten arayıp Gigafiber'e geçiş için yarın müsait misiniz dediler. Uykudan kalktığım için rüya mı gördüm yoksa dalga mı geçtiler hiç anlamadım. Çok karambole geldi.
Bayrampaşa, Kartaltepe mahallesi hocamHocam hangi ilçedesiniz acaba?
Bayrampaşa, Kartaltepe mahallesi hocam
Bugün Türknet ekibi gelip modemi ve gpon cihazlarını kurdular fakat apartmana taktıkları kutudan sinyal alamadılar maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.