TürkNet Gigafiber Deneyimlerim

TürkNet sokağa ilk geldiğinden sonra ortalama kaç günde bitirip diğer sokaklara geçiyor?
Mesela sokağın tamamına kablolama yaptıktan sonra bütün binalara kutu koyuyor mu yoksa bina olarak ekipleri sokakta görünce talep mi etmek gerekiyor

Bir sokağa kablo çekmek sokak uzunluğuna göre değişebilir ama benim 20 binalık sokağıma 2 günde kablo çektiler. Daha sonra 2.5 ay sonra binaya kutu koydular. Hemen ardından sokağa kutu koydular. Yani her bir ekip her işi yapmıyor. Kablo çeken ekipler farklı kutulama yapan ekip farklı kuruluma gelen ekip farklı.

Bende bayrampaşa muratpaşa mahallesindeyim acaba bu tarafada gelecek mi gigafiber? Aeg32 duragının orada gordum bu resımdekı kutuları cekmısler evıme 300 metre uzaklıkta calısmaların olup olmadıgını planlandıgını nereden ogrenebılırız acaba?

Dosya Ekleri

• 9e0d1d880df636ad9e0793e092ce6eab0e460115_2_748x1000.jpeg
    125,1 KB · Görüntüleme: 147
Bayrampaşa'da çalışmalar devam ediyor. Şu an Bayrampaşa'da kullanan kişiler bile var. Sizin orası için gördüğünüz bir ekipten proje sorumlusunun numarasını isteyin o şekil bilgi edinebilirsiniz.

Bayrampaşa'da çalışmalar devam ediyor. Şu an Bayrampaşa'da kullanan kişiler bile var. Sizin orası için gördüğünüz bir ekipten proje sorumlusunun numarasını isteyin o şekil bilgi edinebilirsi

Bayrampaşa'da çalışmalar devam ediyor. Şu an Bayrampaşa'da kullanan kişiler bile var. Sizin orası için gördüğünüz bir ekipten proje sorumlusunun numarasını isteyin o şekil bilgi edinebilirsiniz.
Acaba gigafiber destek hattını arasak proje ile ilgili bilgileri var mıdır ? Çünkü ekip denk gelmedi hiç ancak bir sürü binaya kablo çekmişler bana 300 metre ilerde gigafiber kullananlar mevcut çünkü

@emre3454
Ben ilk zamanlar altyapı hakkında bilgi almak için aramıştım ama bilgi veremiyoruz demişti. Galiba sadece başvuru alıyorlar o numaradan.
Acaba neye göre çalışma yapıyorlar bizim burası 8 mbps kullanıyordu yıllardır geçen sene vdsl2 geldi 100 mbps var bu etkiler mi acaba gelip gelmeyeceğini

Değerler mükemmel! Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…