TürkNet için 75 Mbps ucuz VDSL modem önerisi

Sedat Poyraz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar TürkNet'e geçeceğim 75 Mbps hızında net alacağım ucuz VDSL modem önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantı yapıldıktan sonra TürkNet ile alakalı yorumlarınızı paylaşabilir misiniz acaba? Türk Telekom kullanıcısıyım ve memnun değilim. Tahaattüt bitince çıkmayı düşünüyorum.

Bağlantı yapıldıktan sonra TürkNet ile alakalı yorumlarınızı paylaşabilir misiniz acaba? Türk Telekom kullanıcısıyım ve memnun değilim. Tahaattüt bitince çıkmayı düşünüyorum.

Değerler böyle ve çok memnunum şu an evde herkes internete bağlı ve CS:GO'da 50 60 ping Assassin's Creed Odyssey ne kadar sürede iner acaba?
IMG-20200430-WA0002.jpg

TürkNet müşterisiyim, ASUS N16 kullanıyorum. Bence en uygun modem AC51. Ben yeniden modem alacak olsam kesinlikle AC51 alırdım, fiyatı N16'ya göre biraz daha fazla ama bence aradaki farka değer.
75 Mbps'lik paket mi? Ve bağlantınızı ne ile gerçekleştiriyorsunuz acaba?

Eğer Kablonet'in hizmet verdiği ilde yaşıyorsan Kablonet'i tavsiye ederim. Ayrıca Fox gibi kanalları da içeren uygun fiyatlı paketleri var.

Notebook = Asus, Modem = Zyxel, Telefon = Samsung. Bu 3'lüden şaşma. En az sorun çıkaran modem Zyxel'dir, Huawei, TP-Link, Airties, Keenetic markalarını kullanmış birisi olarak bunu söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı