TürkNet için ev numarası alma

YusufAydn

Decapat
Şimdi ben kendim için TürkNet'den internet alıcam fakat ev numaram olmadığı için hizmet veremeyeceklerini söylediler. Ev numarası nasıl alabiliriz? Daha doğrusu alınıyor mu?

Şimdi ben kendim için TürkNet'den internet alıcam fakat ev numaram olmadığı için hizmet veremeyeceklerini söylediler. Ev numarası nasıl alabiliriz? Daha doğrusu alınıyor mu?

Telekom üzerinden başvuru yapıp, daha sonra taşıma yaparak, ya da Yalın internet başvurusunda bulunabilirsin. Ben alırken ev telefonu yoktu, fakat kablosu vardı. Port açıp numara tesis ettiler. Sadece internet kullanıyorum, hat boşta duruyor. Ben başvuru yaparken böyle birşey söylememişlerdi.

Telekom üzerinden başvuru yapıp, daha sonra taşıma yaparak, ya da Yalın internet başvurusunda bulunabilirsin. Ben alırken ev telefonu yoktu, fakat kablosu vardı. Port açıp numara tesis ettiler. Sadece internet kullanıyorum, hat boşta duruyor. Ben başvuru yaparken böyle birşey söylememişlerdi.
Şöyle söyleyim kendi odama ayrı alıcam evde zaten bir tane var ttnet oyunda felan çok ping çıkıyor ara sıra birisi internete abanınca o yüzden alıcaktık tam ama ev numarasını istediler baktık felan elektrik faturasına ona buna yazmıyor galiba yok o yüzden nasıl alındığını merak ettim.

TurkTelekoma gidip adres bilgileriniz ile başvuruyorsunuz bana akşamına gelmişlerdi. Telefon kutusuna kablo bırakıp gittiler. Daha sonra eve Dsl kablosunu bağladım. Şu anda 2 farklı telefon var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı