Türknet internet bağlatma

Dostum o aradaki numara yazmayan yere kablo takmayacağım di mi sayı yazan yere takacağım . Bir de kabloları en ileriye kadar bastırmama gerek var mı yoksa boşluklara kabloları yerleştirince ampul ışık verir mi ?
Çok ileriye bastırmaya gerek yok %60 i falan girse sabit durur. Numara yazan yere takip sayı yazan yere takmamak nasıl oluyor ? :D.

Ve yeni farkettim attığını fotoğrafta yeşilli beyazlı kâğıt olan kablo varya. İste onun gibi baglicaksin. Komşunun internet kablosu o yeşil olan %90 . Ama sen ucunu açıp baglican kablonun. İste o yeşilli olan yerlerdeki numaralara degdir. Seninki 1,2,3,4,6,7,8,9,0 dan biridir

Çok ileriye bastırmaya gerek yok %60 i falan girse sabit durur. Numara yazan yere takip sayı yazan yere takmamak nasıl oluyor ? :D.

Ve yeni farkettim attığını fotoğrafta yeşilli beyazlı kâğıt olan kablo varya. İste onun gibi baglicaksin. Komşunun internet kablosu o yeşil olan %90 . Ama sen ucunu açıp baglican kablonun. İste o yeşilli olan yerlerdeki numaralara degdir. Seninki 1,2,3,4,6,7,8,9,0 dan biridir
Hahaha :LOL: numaraların üstünde boş bir kısım var oradan bahsediyorum görseli ekleyeyim demek istediğimi anlarsın .

Dosya Ekleri

• ADE020BD-0AE3-4160-8CFA-804082AEC588.jpeg
    ADE020BD-0AE3-4160-8CFA-804082AEC588.jpeg
    219 KB · Görüntüleme: 106
Arkadaşlar her şey tamam bağlantıları elektrikçiye yaptırdım fakat dsl ışığı sabitlenmiyor sürekli yanıp sönüyor bunun sebebi nedir ? Elektrikçi hattı doğru bağladığını sorun olmadığını söyledi . Destek kaydı oluşturdum umarım sorunum düzeltilir .

Saha dolabından sinyal verilmemiş olabilir. Kayıt açmışsınız. Biraz daha bekleyin, geri dönüş olmazsa twitter dan teknik desteğe yazın.

Saha dolabından sinyal verilmemiş olabilir. Kayıt açmışsınız. Biraz daha bekleyin, geri dönüş olmazsa twitter dan teknik desteğe yazın.
Saha dolabı apartmanlarda olan ankastre kutusu mu yoksa elektrik direklerinde olan büyük kutular mı destek kaydında alt yapı şirketi durumlar ilgilenecektir yazıyor . Ama bu durum çok canımı sıkmaya başladı biraz hız var diye biraz uygun diye bildiğin eziyet çektiriyorlar .

Saha dolabı apartmanlarda olan ankastre kutusu mu yoksa elektrik direklerinde olan büyük kutular mı destek kaydında alt yapı şirketi durumlar ilgilenecektir yazıyor . Ama bu durum çok canımı sıkmaya başladı biraz hız var diye biraz uygun diye bildiğin eziyet çektiriyorlar .
Ben eziyet görmedim ama uğraşan uğraşıyor iste. Yapacak bisey yok sinyalin verilmemiştir. Onuda görevli yapacak senin binanla falan ilgisi yok.

Ben eziyet görmedim ama uğraşan uğraşıyor iste. Yapacak bisey yok sinyalin verilmemiştir. Onuda görevli yapacak senin binanla falan ilgisi yok.
Umarım altyapı şirketi kontrol ediyor yazdı destek kaydında bi kullanmaya başlayamadım internetimi kullanmaya :LOL:

Dostlar modem durumuna down yazıyor anlamı nedir anlamadım ?

Dostlar her şey tamamdı ta ki akşam saatine kadar internete hiçbir şekilde bağlanamıyorum internet bağlantısı yok hatası alıyorum bağlanınca da dakikalar sürüyor nedeni ne olabilir acaba ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı