Türknet internet bağlatma

Anladım az önce TT arabası sitenin önünde duruyordu adamlar arabadaydı ama beni aramadılar 1-2 dakika bekledim baktım gitmişler acaba bağladılar mı nasıl anlayabilirim ?
Git ankastreye bak senin isminin yazılı olduğu bir kablo bırakmışlardır eğer baglamışlarsa. Bende 15 gün önce baglattim. Gayet memnunum. Ayrıca bir arkadaş demiş mesafe uzak olmaz diye pil yöntemi. Bende aynısını yaptım. Ampul yandı. Ve 5. Kattaydim ona rağmen yandı. Ama benim ampul 0.5 v idi. Sen dinamo falanla da(1.5v olanlardan) deneyebilirsin ne varsa. Bos yere elektrikciye gerek yok. Bende kendim taktim herşeyi :D.

He okumamistim. Adaptör ile enerji ver yada power bank ile daha mantıklı olur.

Kabloları adımın yazılı olduğu bir kağıtla bırakmışlar bağlantıyı dediğiniz gibi yapacağım internet prizlerinden aldım telefon kablolarıyla bağlantısını nasıl yapacağım anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi ?

Git ankastreye bak senin isminin yazılı olduğu bir kablo bırakmışlardır eğer baglamışlarsa. Bende 15 gün önce baglattim. Gayet memnunum. Ayrıca bir arkadaş demiş mesafe uzak olmaz diye pil yöntemi. Bende aynısını yaptım. Ampul yandı. Ve 5. Kattaydim ona rağmen yandı. Ama benim ampul 0.5 v idi. Sen dinamo falanla da(1.5v olanlardan) deneyebilirsin ne varsa. Bos yere elektrikciye gerek yok. Bende kendim taktim herşeyi :D.

He okumamistim. Adaptör ile enerji ver yada power bank ile daha mantıklı olur.
Evimde 4 tane kablo var mavi , beyaz turuncu birde turuncu beyaz dışarıda ise mavi beyaz kablo var sizin dediğiniz yöntemi tam olarak nasıl yapacağım açık olarak anlatabilir misiniz ?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    488,4 KB · Görüntüleme: 93
  • image.jpg
    image.jpg
    523,6 KB · Görüntüleme: 91
Kabloları adımın yazılı olduğu bir kağıtla bırakmışlar bağlantıyı dediğiniz gibi yapacağım internet prizlerinden aldım telefon kablolarıyla bağlantısını nasıl yapacağım anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi ?

Evimde 4 tane kablo var mavi , beyaz turuncu birde turuncu beyaz dışarıda ise mavi beyaz kablo var sizin dediğiniz yöntemi tam olarak nasıl yapacağım açık olarak anlatabilir misiniz ?
O mavi beyaz elektrik verin. Ben powerbank ile yapmıştım. Sen bir şarj adaptörü ile de verebilirsin. Sonra assagaya git assagadaki mavi beyaz kabloya bir led ışık olur dinamo olur. Birşey bağla bak bakayim bağladığın şey calisacak mi ? Çalışırsa isminin yazılı olduğu kabloyu o mavi beyaz olan kabloya bağla. İnternet prizini nasıl baglayacağını bilmiyorum. Ben farklı bir şekilde yaptım eve gidince nasıl bağladığımi fotoğrafla gösteririm. Sen simdilik dediğimi yap.

Bide dışarıdan da bir fotoğraf atabilirsen iyi olur ankastreyi ve dediğin kablonun fotoğrafını.

O mavi beyaz elektrik verin. Ben powerbank ile yapmıştım. Sen bir şarj adaptörü ile de verebilirsin. Sonra assagaya git assagadaki mavi beyaz kabloya bir led ışık olur dinamo olur. Birşey bağla bak bakayim bağladığın şey calisacak mi ? Çalışırsa isminin yazılı olduğu kabloyu o mavi beyaz olan kabloya bağla. İnternet prizini nasıl baglayacağını bilmiyorum. Ben farklı bir şekilde yaptım eve gidince nasıl bağladığımi fotoğrafla gösteririm. Sen simdilik dediğimi yap.

Bide dışarıdan da bir fotoğraf atabilirsen iyi olur ankastreyi ve dediğin kablonun fotoğrafını.
Fotoğrafını attığım mavi kablolar evde bulunmakta ankastredeki kablolarla nasıl birleştireceğim ankastrede kablolar bağlantısız şekilde duruyor bir yere sabitlemem gerekmiyor mu ankastre kutusunda ?

Dosya Ekleri

• 74C0DEBF-12D0-4993-8F2D-84E52F4A043F.jpeg
    74C0DEBF-12D0-4993-8F2D-84E52F4A043F.jpeg
    225,9 KB · Görüntüleme: 101
Son attığım fotoğraftakiler Türknet tarafından bırakılanlar evet daha önce attıklarım ise evde bulunuyordu. Bi bağlantısı var mı bilmiyorum.

Son attığım fotoğraftakiler Türknet tarafından bırakılanlar evet daha önce attıklarım ise evde bulunuyordu. Bi bağlantısı var mı bilmiyorum.
Senin ankastre kutusu baya karisik benimkisi düzgündu. Neyse yapman gereken su: üstteki kablolardan ikisine de sırasıyla elektrik ver ankastredeki kablo takılacak yerlerden dokundurarak kendininkini bul. Bak orda komşunun falan adinin yazılı olduğu takili kablo varsa seninkide ona yakindir.

Dokundurduğumda benim olduğunu nasıl anlayacağım :LOL: Alt katta oturan arkadaş bizim internet var demişti ama hangi hattın onun olduğunu bilmiyor ordan yola çıkarak nasıl bulabilirim ? Evi benim oturduğum dairenin hemen altında bulunuyor .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı