TürkNet internet kopmaları

deGGa

Megapat
Bugün sabah internette bir sıkıntı yoktu. Öğlen saat 2-3 gibi modeme Wi-Fi ile bağlı cihazlarda kopmalar olmaya başladı. Bir süre sonra kablo ile bağlı bilgisayarımda da oldu. TurkNet'in sitesinden arıza durumu sorguladım. Arıza yok yazıyordu. 1 saat sonra kablolu olan cihazımda kopma sorunu tamamen ortadan kalktı. Wi-Fi ile bağlı cihazlarda ise halen devam ediyor. Kopmadan kastım şu mesela Zoom'dan derste iken dersten atıp Wi-Fi bağlantısı kesiliyor cihazların, 20-30 saniye sonra kendisi yeniden bağlanıyor ve bu böyle 4-5 dakikada bir döngüye giriyor. Modem üzerinde Wi-Fi ışığı önceden daha uzun periyotlarla yanıp sönerken şimdi neredeyse yanmıyor diyecek kadar hızlı yanıp sönüyor. Problemi çözemedim. Modeme reset attım, kabloyu çıkardım sonra geri taktım. TurkNet'in sitesi üzerinden bağlantı yeniledim. Bir türlü işe yaramadı. Modemim: ASUS DSL-N16.

UyduNet'te de var bu sorun. Superonline geçeceğiz inşallah o iyidir.

Peki ben bunu nasıl çözerim?
Geçen gün çözülmüştü. Biraz önce yeniden başladı. Elimden ne gelir bu sorunu çözmek için?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı