TürkNet internet var gözüküyor ama yok

Ağ ayarları > Genişbant kısmını açın.

Eki Görüntüle 747219

Daha sonra Internet_DSL yanındaki kalem simgesine tıkla. Eğer böyle bir yer yoksa görsel at.
Açtıktan sonra ise o arayüzün görselini at. Ama eğer kullanıcı adı ve şifrene ait bilgi varsa, onları silip at.

Eki Görüntüle 747220
Evet burayı hatırlıyorum. Kalem de vardı, yani düzenlenebiliyordu diye hatırlıyorum. Ama neyi düzelteceğimi bilmiyorum :).

Kalemle açtıktan sonra tekrar ekran görüntüsü atın. Ne yapacağınızı gösteriyim.

Hocam bir şey farkettim. Geçenlerde buradaki isim ve şifre yerinde turknetin bilgileri giriliyken şu anda ttnetin bilgileri yer alıyor? Neden değişti bunlar?

Dosya Ekleri

• 1606078081922133316165.jpg
    1606078081922133316165.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 59
Modem Türk telekom'a ait olduğundan, varsayılan kullanıcı adı ve şifre yerine otomatik yazı yazmışlar. Tam yerini çekememişsiniz ama alt kısımda TTNET dışında bir ISS kullanmak için tıklayınız seçeneği var. Ona basın ve kullanıcı adı, şifrenizi giriş yapın. Sonra en aşağıdan uygula ya da tamam tarzı bir seçenek varsa basın.

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Bu arada Lightshot ile ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Modem Türk telekom'a ait olduğundan, varsayılan kullanıcı adı ve şifre yerine otomatik yazı yazmışlar. Tam yerini çekememişsiniz ama resimdeki kısıma size verilen kullanıcı adı ve şifreyi girin. Sağ taraftaki TTNET değiştirmeye izin vermiyorsa, biraz daha alt kısımda diğer sağlayıcılar için yer olabilir.

Eki Görüntüle 747233

Eki Görüntüle 747237

Bu arada Lightshot ile ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Hocam dediğiniz turknetin verdiği bilgileri girdim fakat halen internet gelmedi. İnternet ışığı kırmızı yanıyor. Düzelmedi

Kırmızı yanıyorsa yanlış girmiş olabilirsiniz. Tekrar bilgileri gözden geçirin. Yukarıdaki yanıtta bazı düzenlemeler yapmıştım. Eğer doğru girdiğinizi düşünüyorsanız, Türk NET ile iletişime geçin.

Kırmızı yanıyorsa yanlış girmiş olabilirsiniz. Tekrar bilgileri gözden geçirin. Yukarıdaki yanıtta bazı düzenlemeler yapmıştım. Eğer doğru girdiğinizi düşünüyorsanız, Türk NET ile iletişime geçin.
Sadece kırmızı yanmıyor. Kırmızı sabit değil, turuncu kırmızı karışık sinyal verir gibi yanıyor. Bilgiler doğrudur.
Bir de, modeme reset atmama rağmen arayüz giriş şifresi değişmedi. Modem adı da öyle. Reset çalışmıyor mu?
İnternetten modem resetine baktım. Yeni reset tekniğine göre biraz uzun bir reseti var. Reset attıktan sonra tekrardan ISS'nin verdiği isim ve şifreyi girdim. Oldu, ekstradan 10 mbps hızım da arttı. Teşekkür ederim. 67000 kbps download kapasite hızı vardı ama 54000 kbps hız alabiliyordum yani 67'lik kapasitenin 54'ünü kullanabiliyordum. Artık 64 mbps kullanabiliyorum. Sağol dostum. Tecrübe edinmemi de sağladın👍

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı