TürkNet internet yavaşlaması

ertugrul k

Megapat
3 Gündür falan internet durup dururken ya gidiyor ya da yavaşlıyor. TürkNet kullanıyorum daha bu zamana kadar böyle bir sıkıntı yaşamadım. İnternet durduk yere çok yavaşlıyor bazen hiç girmiyor 1-2 dk düzelince hız testi yapıyorum 30 MB/s civarı çıkıyor. Bu kesilmeler sıklaştı. Sebebi nedir acaba?

3 Gündür falan internet durup dururken ya gidiyor ya da yavaşlıyor. TürkNet kullanıyorum daha bu zamana kadar böyle bir sıkıntı yaşamadım. İnternet durduk yere çok yavaşlıyor bazen hiç girmiyor 1-2 dk düzelince hız testi yapıyorum 30 MB/s civarı çıkıyor. Bu kesilmeler sıklaştı. Sebebi nedir acaba?
Bende de aynı sorun var, online işlemler den başvuru yaptım sıkıntı yok dediler.

Ayni sorun bendede mevcut banada sorun yok dediler.

Ben türk telekom kullanıyorum. İnternet hızım normalde 50 megabit ama ben 25 30 aliyorum. Her neyse yinede hızlı aslında. Ama ping degerim yinede 100 ün üstünde oluyor yani ping değeri stabil değil. Ayrıca surekli olarak internet hızı kendiliğinden hiç bi sorun yokken 1 2 ye düşüyor. Örnegin hiz testi yapmak istediğimde bile hızlı çalıştıgi zaman yaptığım testlerdeki yerlere bağlanmıyor. Bi gariplik var ama cözemedim. Bilen varmi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00