TürkNet internet yavaşlık sorunu

Zinesia

Decapat
Merhaba arkadaşlar. TürkNet kullanmaktayım ve normalde internet download hızım 35 Mbps idi. 10 TL daha vererek hızımı 88 Mbps'ye çıkardım fakat Speedtest'lerde hala hızım 35-40 Mbps'lerde gözüküyor. Durumu yetkililere ilettim fakat modemime 88 Mbps ulaştığını söylediler. Fakat durum aynı. Kablolu bağlantı kullanıyorum. Sizce sorun nedir veya ne yapmam gerekir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    33,7 KB · Görüntüleme: 168

Modemi resetleyerek tekrardan Speedtest üzerinden test yapabilir misin?

Kelimesi kelimesine aynısını yaşadım. Biraz önce aradım. Sorun gözükmüyor dediler. Arayın ve ısrar ederek arıza kaydı bırakın. Modemde diyorlar sorunu, farklı modemle denedim deyin. Tamamen bilinçli yapılan bir yavaşlatma. 24 megabit 15'e düştü benim de. Sizin bilinçli yaptığınızı biliyorum 10 yıldır kullanıyorum deyince sesi çıkmadı.

Modemi resetleyerek tekrardan Speedtest üzerinden test yapabilir misin?
Denedim fakat aynı
Evet yükseltmeden önce 35 alıyordum şimdi 25 e düştü

Nperf te sunucuyu değiştir Comnet TR yap. Turknetin sunucusu çok düşük sonuçlar veriyor.

Modem değerleri nedir?
İnternet tarayıcısına, yani adrese "192.168.2.1 veya 192.168.1.1" adresleri giriyorsun. Modemin kullanıcı adı ve şifresi var onu girdikten sonra, anasayfa da ya da başka sekmede görebilirsin. Modemin marka ve modelini bilmiyorsan arkasında veya altında yazar. İnternette modelini araştırıp giriş nasıl yapılıyor öğrenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…