TürkNet IPv6 beta alımlarına başladı

Önceki VodafoneNet aboneliğimden kalan Huawei HG658c V2 marka modemi kullanıyorum. IPv6 destekliyormuş kendileri. Fakat IPv6 ayarı yapmak için Yönetici olarak oturum açmak zorunda kaldım, uğraştırdı biraz. Firmware sürümü güncel olduğu için şifreyi zor buldum. Root şifresini bulmak zaten imkansız gibi bir şey. TürkNet'e IPv6 için başvuru yaptım, bekliyorum bakalım.

IPv6 ayarlarım sonunda hazır. Şu lanet TT modeminden neler çektim sadece bir IPv4/IPv6 Dualstack ayarını etkinleştirmek için, bir bilseniz. Downgrade bile yapılmıyor yapılsa da geri kendi kendini güncelliyor modem, ona da TR069 portunu kapatarak bir çözüm buldum. TurkNet'in IPv6 tanımlamasını bekliyorum.

Edit: Az önce PM'den TurkNet yetkilisi bana ulaştı. Yakın zamanda IPv6 deneyimlerimle alakalı makale geliyor gibi

Son düzenleme:

Hocam Firmware'i nereden indirdiniz, ben de arıyorum şifresi ile vs. paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…