TürkNet IPv6 beta alımlarına başladı

Hocam, kullanıcı deneyimlerinizi paylaştığınız makaleyi dört gözle bekliyorum.
Hocam ISS modemi olan 6 senelik VMG3312-B10B modemini kullanıyordum, IPv6 desteği var mı, yok mu diye internetten araştırdım fakat hiç bir bilgi yoktu, modem arayüzünü karıştırınca buldum, sanırım IPv6 desteği var modemin. Az önce başvurdum, deneyimleyebilirsem elbette deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle.

IPv6 ile IPv4 arasındaki fark ne? Pingi falan etkiliyor mu?
Şu şekilde güzel bir yazı buldum. Google hazretlerinin çevirisi fena değil.

Şu şekilde güzel bir yazı buldum. Google hazretlerinin çevirisi fena değil.

Pingi etikliyor mu peki? Ping değerleri düşcekse ben TT üzerinden başvururum :D.

Pingi etikliyor mu peki? Ping değerleri düşcekse ben TT üzerinden başvururum :D.
Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşana kadar bilemeyeceğiz ama ufakta olsa iyileşme bekliyorum.

Elde bulunan IPv4 ile nereye kadar GCN sistemini kullanacaksın? Elbet birileri IPv6'ya geçecekti. Bunu TurkNet'in yapması gayet manidar. TurkNet hakkında hep olumsuz konuşuyorum ama bazı durumlarda ilki başarıyorlar.

1. AKN'yi kaldıran ilk firma.
  2. IPv6'yı bireysel kullanıcılarla birlikte test eden ilk firma.
  3. YAPA'yı kullanan ilk firma.
  4. Hat moduna müdahaleyi OİM'e taşıyan ilk firma.
  5. Valve ve Netflix ile anlaşan ilk firma.
  6. Türkiye içinde 1Gbps hızı 150 Mbps uploadla beraber sunan ilk firma.
  7. VDSL'de upload vanasını açan ilk firma.

Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşana kadar bilemeyeceğiz ama ufakta olsa iyileşme bekliyorum.

Elde bulunan IPv4 ile nereye kadar GCN sistemini kullanacaksın? Elbet birileri IPv6'ya geçecekti. Bunu TurkNet'in yapması gayet manidar. TurkNet hakkında hep olumsuz konuşuyorum ama bazı durumlarda ilki başarıyorlar.

1. AKN'yi kaldıran ilk firma.
  2. IPv6'yı bireysel kullanıcılarla birlikte test eden ilk firma.
  3. YAPA'yı kullanan ilk firma.
  4. Hat moduna müdahaleyi OİM'e taşıyan ilk firma.
  5. Valve ve Netflix ile anlaşan ilk firma.
  6. Türkiye içinde 1Gbps hızı 150 Mbps uploadla beraber sunan ilk firma.
  7. VDSL'de upload vanasını açan ilk firma.
TurkNet'i kullanmaya başladığımdan beri 1 kere bile CGN IP'ye düşmedim. Temennim de düşmemem yönünde.
Modemimin IPv6 desteği var fakat IPv6 protokolüne geçiş için hangi ayarları yapmam gerektiğiyle alakalı 1 tane bile kaynak yok. Deneye deneye öğreneceğiz artık :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı