Kesinlikle geçme ben bir TürkNet kullanıcısıyım 9 aydır TürkNet kullanıyorum, bana abone olurken 35 Mbps (VDSL) hizmet vereceklerini söylediler kullandığım paket isim olarak 35 Mbps sadece bak 9 ay diyorum bu kadar süredir bana sundukları internet maksimum 16 Mbps (ADSL) ve 9 aydır VDSL geçişimi sağlamıyorlar. Diyeceksin ki iptal neden ettirmedin haklısın iptal ettirmedim bu süre zarfında, çünkü çok meşguldüm uğraşamadım ya da unutuldu fakat kaç defa destek kaydı açtım (Bilmem biliyor musun TürkNet'li olursan ufak bir sorun çıksa bile karşında muhattap yok destek kaydı açman lazım internet üzerinden) ve bu açtığım destek kayıtlarına da hep aynı text kopyalanmış şekilde atıldı ve aynı dümen telefon aboneliğiniz yapılmamıştır vs. 9 aydır telefon aboneliğini açmıyorlar yani kısacası her şey abone olana kadar kardeşim abone olduktan sonra her şey bitiyor yüzüne bakan yok. Gün içerisinde internet kopmalarına alışacaksın TürkNet'li olursan günde en az 3 defa falan kopma yaşıyorum bazen oluyor ki saatlerce gelmiyor çoğu zaman 20:00 saatinden sonra kopuyor internet, ben artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum 7-8 senedir Türk Telekom kullanıyordum hiç böyle hergün kopmalar yaşamadım (Türk Telekom'da markalaşmış rezil bir ISS ). Yaklaşık 30 gündür 8 Mbps internet kullanıyorum 16 Mbps verdikleri hızı da düşürdüler
Ben yaptım sen yapma kardeş sinir hastası olursun bunlar yüzünden.
Bu ay aboneliğimi iptal ettireceğim geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa bilgilensin hiçbir şekilde marka karalama gibi bir derdim yok Türkiye'de düzgün ISS yok zaten.