TürkNet İyi Mi?

alieren345367

Centipat
Türk Telekom kullanıcısıyım. Son 2 haftadır internetim kafayı yemiş durumda. CS GO'da Türk sunucularında 10 20 msden 300 400 ms ping almaya başladım. Aynı zamanda download hızım 2.5 MB'den 100 KB seviyelerine düştü inanılmaz bir şekilde. Aynı zamanda onları aradığımızda kesinlikle müşteri hizmetleri açmıyor. Ancak daha bugün paketinizi yükseltelim mi diye aradılar(telefon için). Ve bende onlara fırçayı bastım gerçekten rezil bir servisleri var. Türk Telekom kullanmayan hiçbir arkadaşım böyle sorunlar yaşamıyor şu an. Bahaneleri ise "Global İnternet Trafiğine Oluşan Yoğunluk".
Adamların DNS Sunucuları sürekli çöküyor. Sizlere sorum temmuz ayında biten taahhüt ile TürkNet'e geçmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom kullanıcısıyım. Son 2 haftadır internetim kafayı yemiş durumda. CS GO'da Türk sunucularında 10 20 msden 300 400 ms ping almaya başladım. Aynı zamanda download hızım 2.5 MB'den 100 KB seviyelerine düştü inanılmaz bir şekilde. Aynı zamanda onları aradığımızda kesinlikle müşteri hizmetleri açmıyor. Ancak daha bugün paketinizi yükseltelim mi diye aradılar(telefon için). Ve bende onlara fırçayı bastım gerçekten rezil bir servisleri var. Türk Telekom kullanmayan hiçbir arkadaşım böyle sorunlar yaşamıyor şu an. Bahaneleri ise "Global İnternet Trafiğine Oluşan Yoğunluk".
Adamların DNS Sunucuları sürekli çöküyor. Sizlere sorum temmuz ayında biten taahhüt ile TürkNet'e geçmek mantıklı mı?

Tüm sağlayıcılar yoğun trafik yaşıyor şuan bende turkcell var ara ara ping fırlasa da genel olarak stabil.

Merhaba öncelikle türknet,millenicom gibi firmalar 1 ip üzerinden 10 kişiye hizmet veriyor bu nedenle ping sorunları vs vs oluyor :(

Kesinlikle tavsiye ederim. Zaten cayma bedelinin belli bir kısmını da karşılıyorlar taahhütte yok. Şu an 75 Mbps üstü hız alıyorum. Niyetin varsa benim kodumla 1 ay ücretsiz şekilde hem sen hem ben kullanabilirz

1586387333382.png

Son düzenleme:
Bulunduğun bölgede Türknet'in YAPA altyapısı varsa geçmelisin yoksa geçme birşey fark etmiyor.Ben Türk telekomdan geçiş yaptım önceki hızım 12'ydi şimdi 35mbit. csgo da bazen 50 bazen 80 ping alıyorum kopma vs sorunları da yaşamadım.YAPA altyapısını sorgula : Aktif Altyapı (YAPA) dönüşümlerimiz hızla devam ediyor - TurkNet - Blog
İstanbul bahçelievler deyim ve destekliyor 75 mbps hız vadediyorlar ve şuan ödediğim fiyatla aynı.

Kesinlikle geçme ben bir TürkNet kullanıcısıyım 9 aydır TürkNet kullanıyorum, bana abone olurken 35 mbps (Vdsl) hizmet vereceklerini söylediler kullandığım paket isim olarak 35 mbps sadece bak 9 ay diyorum bu kadar süredir bana sundukları internet maksimum 16 mbps (Adsl) ve 9 aydır Vdsl geçişimi sağlamıyorlar. Diyeceksin ki iptal neden ettirmedin haklısın iptal ettirmedim bu süre zarfında, çünkü çok meşguldüm uğraşamadım yada unutuldu fakat kaç defa destek kaydı açtım (Bilmem biliyor musun Türknetli olursan ufak bir sorun çıksa bile karşında muhattap yok destek kaydı açman lazım internet üzerinden) ve bu açtığım destek kayıtlarına da hep aynı text kopyalanmış şekilde atıldı ve aynı dümen telefon aboneliğiniz yapılmamıştır vs. 9 aydır telefon aboneliğini açmıyorlar yani kısacası her şey abone olana kadar kardeşim abone olduktan sonra her şey bitiyor yüzüne bakan yok. Gün içerisinde internet kopmalarına alışacaksın Türknetli olursan günde en az 3 defa falan kopma yaşıyorum bazen oluyorki saatlerce gelmiyor çoğu zaman 20:00 saatinden sonra kopuyor internet, ben artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum 7-8 senedir Türk Telekom kullanıyordum hiç böyle hergün kopmalar yaşamadım (Türk Telekom'da markalaşmış rezil bir iss ). Yaklaşık 30 gündür 8 mbps internet kullanıyorum 16 mbps verdikleri hızı da düşürdüler :)
Ben yaptım sen yapma kardeş sinir hastası olursun bunlar yüzünden..
Bu ay aboneliğimi iptal ettireceğim geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa bilgilensin hiç bir şekilde marka karalama gibi bir derdim yok Türkiye'de düzgün iss yok zaten.

Kesinlikle geçme ben bir TürkNet kullanıcısıyım 9 aydır TürkNet kullanıyorum, bana abone olurken 35 Mbps (VDSL) hizmet vereceklerini söylediler kullandığım paket isim olarak 35 Mbps sadece bak 9 ay diyorum bu kadar süredir bana sundukları internet maksimum 16 Mbps (ADSL) ve 9 aydır VDSL geçişimi sağlamıyorlar. Diyeceksin ki iptal neden ettirmedin haklısın iptal ettirmedim bu süre zarfında, çünkü çok meşguldüm uğraşamadım ya da unutuldu fakat kaç defa destek kaydı açtım (Bilmem biliyor musun TürkNet'li olursan ufak bir sorun çıksa bile karşında muhattap yok destek kaydı açman lazım internet üzerinden) ve bu açtığım destek kayıtlarına da hep aynı text kopyalanmış şekilde atıldı ve aynı dümen telefon aboneliğiniz yapılmamıştır vs. 9 aydır telefon aboneliğini açmıyorlar yani kısacası her şey abone olana kadar kardeşim abone olduktan sonra her şey bitiyor yüzüne bakan yok. Gün içerisinde internet kopmalarına alışacaksın TürkNet'li olursan günde en az 3 defa falan kopma yaşıyorum bazen oluyor ki saatlerce gelmiyor çoğu zaman 20:00 saatinden sonra kopuyor internet, ben artık kasıtlı yapıldığını düşünüyorum 7-8 senedir Türk Telekom kullanıyordum hiç böyle hergün kopmalar yaşamadım (Türk Telekom'da markalaşmış rezil bir ISS ). Yaklaşık 30 gündür 8 Mbps internet kullanıyorum 16 Mbps verdikleri hızı da düşürdüler :)
Ben yaptım sen yapma kardeş sinir hastası olursun bunlar yüzünden.
Bu ay aboneliğimi iptal ettireceğim geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa bilgilensin hiçbir şekilde marka karalama gibi bir derdim yok Türkiye'de düzgün ISS yok zaten.

Reis hat değerlerine baktın mı? TürkNet kaynaklı bir sorun mu? Bende geçen hafta perşembe geçiş işlemlerine başladım ancak çok kötüleyen de, çok öven de görüyorum, Tırstım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı