Aynı şeyi tek yaşayan ben değilmişim. Benim binamda eski değil 8-9 yıl oldu ama bana da 7 iş günü internetinizi kesip kontrol yapmamız lazım dediler. İşime gelmedi duruyor öyle. Kademeli olarak 9-8-7-6 düştü böyle şuan 6 MBPS kullanıyorum.
Kablonet 69TL'lik paket kullanıyorum ve gayet memnunum.
35 Mbps
AKN Yok
+ Ücretsiz (Normalde ücretli TV (National Geographic gibi)
Ve ekstra 5TL'lik küçük paketleri mevcut (5TL = 1 Günlük 100 Mbps Download/Upload)
Ankastre kutusuna gidip baktım . Kutunun içi oldukça karışık ve modemi kısa bir kablo ile takma şansım yok . Şu an inanın ne yapacağımı bilmiyorum . Gelen Türk Telekom ekibi 2 teli birbirine tutturup üzerine ismimi yazıp gitmiş
Kablonet'te Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor. Türkiye'de ki tüm dağıtıcılar Türk Telekom'dan kiralıyor. Fakat her paket, tarife ve marka farklı olduğu için farklı fiyatlardan satılıyor. Zaten önceki sayfada ki YouTube videosu da anlatıyor bu durumu.
Ayrıca Kablonet tüm illerde yok fakat Türkiye'nin yarısında var.
Kablonet'in yarısı da Özel Sektör'e ait olduğu için fiyatlar o kadar fahiş değil. Ve personelleri ilgili. Bağlattıktan sonra Televizyon çalışmadı. Aradık yarım saat içinde geldiler. Şehirinizde var ise öneririm. Ayrıca Ev Telefonu kullanıyorsanız. O hizmetleri de var.
Kablonet 69TL'lik paket kullanıyorum ve gayet memnunum.
35 Mbps
AKN Yok
+ Ücretsiz (Normalde ücretli TV (National Geographic gibi)
Ve ekstra 5TL'lik küçük paketleri mevcut (5TL = 1 Günlük 100 Mbps Download/Upload)
Hat değerlerini atabilirmisin bana noise değerleri falan
Ankastre kutusunu zarar vermek ve oynamak adli bir suçtur Türk telekom dava açsa o zaman sıktıya düşersin yetkiliden başkasının bakması yasak