TürkNet mi? Millenicom mu? NetSpeed mi?

Superonline altyapısını göremiyorum. Bina adını girdikten sonra hiçbir şey olmuyor. Turkcell telefon numarası istiyor.

Bana 68 MBPS alacağım söylendi. 100 MBPSlik paket satın aldım ve kopma olmadan 85 90 mbps hız alıyorum.
Superonline altyapısını göremiyorum. Bina adını girdikten sonra hiçbir şey olmuyor. Turkcell telefon numarası istiyor.
Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom Buradan mı yaptın ?

Demek ki söyleyen kişiler size yalan söylemiş. Altyapınız 100 destekliyormuş ama onlar size 68 diye aktarmış. Yani altyapınız 50 destekliyorsa 100 isteseniz de alamazsınız.
Her yerden kontrol ettim altyapımın desteklediği max 68 mbps gözüküyor.

İnternette kontrol etmediğim site kalmadı.

Eğer "Öveçler Gürkanoğlu" diye geçiyorsa apartmanın ismi altyapıya sahipsin. Değilse superonline altyapın yok. Düşünmeden git millenicom satın al.
Evet orada oturmuyorum. Superonline altyapım yok TT üzerinden millenicom alacağım gibi görünüyor. Memnun kalmazsam eğer Netspeed'i denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…