Netspeed.
Nedenleriyle birlikte yazarsanız ki aynı konu tekrar açılmasın hem de bende tam bir karar verebileyim.Netspeed.
Üçünden de en yüksek hıza sahip paketi alacağım. Evim göknet'e çok yakın. 84Mbps'e kadar hız alabiliyorum. Hangisinin müşteri hizmeti iyidir, beni kurulumdan sonra terk ederler mi gibi sorularıma cevap arıyorum.
TT'den memnunum hatta 12 Mbps'lik paketim için 14Mbps hız geliyor ama fatura 75₺. O paraya biraz daha fazla verip yaklaşık 5 kat hızlı internet almak çok mantıklı.
Türknet kullanan bir arkadaşım tarifesini iptal etmeye çalışmış, fakat tarifeyi iptal etmemek için her şeyi yapmışlar. Ek olarak birkaç ücret istemişler. Türknet eğer mükemmel altyapınız yoksa sıkıntı bir ISS.TT'den memnunsanız kesinlikle Türknet'i öneririm. Şahsen ben de Türknet 100 Mbps paket kullanıyorum. Bugüne kadar herhangi bir arıza ile karşılaşmadım. Biraz şans işi olabiliyor anlayacağınız. Memnun olan da var olmayan da var ben memnun olanlardanım, zaten taahhüt sıkıntısı yok alın deneyin olmazsa iade istersiniz.
TT'nin VDSL2 altyapısı binamda var ama KabloNET yok. Şaka gibiTürknet kullanan bir arkadaşım tarifesini iptal etmeye çalışmış, fakat tarifeyi iptal etmemek için her şeyi yapmışlar. Ek olarak birkaç ücret istemişler. Türknet eğer mükemmel altyapınız yoksa sıkıntı bir ISS.
Üçünden de en yüksek hıza sahip paketi alacağım. Evim göknet'e çok yakın. 84Mbps'e kadar hız alabiliyorum. Hangisinin müşteri hizmeti iyidir, beni kurulumdan sonra terk ederler mi gibi sorularıma cevap arıyorum.
KabloNET kesinlikle kesinlikle satın alma. KabloNET kullanıcısıydım, eğer oyun oynama gibi bi hedefin yoksa alabilirsin. Ama oyun oynayacaksan ping değerlerin havalarda gezer.TT'nin VDSL2 altyapısı binamda var ama KabloNET yok. Şaka gibi.
Eğer istiyorsan bana nerede oturduğunu ve apartmanının ismini söyle kontrol edeyim.TT'nin VDSL2 altyapısı binamda var ama KabloNET yok. Şaka gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.