TürkNet modem arayüzüne giriş yapılmıyor

Upload tarafında hat zayıflamanız pek yok iken download tarafında bu kadar hat zayıflaması olması bana yanlışmış gibi geldi. Modeminiz hat değerlerini yanlış okuyor olabilir.
Benim 2.6 upload zayıflaması ile 43 Mbps upload alabilme imkanım varken (hattım destekliyor, tabii ki 43 Mbps upload almıyorum ISS'nin uyguladığı hız kısıtlamasından dolayı), sen 2.8 upload zayıflamasına sahipken maksimum atanabilir upload değerin 6 Mbps olarak kalmış. Bir yanlışlık var bu değerlerde.
Mümkünse başka bir VDSL destekli modem ile deneyin. Bu hat değerlerinize göre yorumlarsam iç tesisatınız ölmüş. İç tesisatınızı yenilemeniz gerekebilir. @Ulunay sizde bakar mısınız hocam?

Hocam tam geçiş sağlanmadıysa yapıyor olabilir. Tam emin değilim çünkü benimde 10'dan yukarı çıkmıyor bir problem var TTNET'te.

Anladım hocam teşekkürler.
Hocam tam geçiş sağlanmadıysa yapıyor olabilir. Tam emin değilim çünkü benimde 10'dan yukarı çıkmıyor bir problem var TTNET'te.
Sağlayıcıda değil alt yapıda bitiyor iş görünen.

İki kısmın değerleri iç açıcı değil.
Kod:
Line Attenuation(dB): 36.8 27.5 26.2 N/A 33.2 30.1 26.8
Bu değerler VDSL için uygun değil. ADSL hat modu kullanılması gerekiyor.

Şimdi 3 ihtimal var.

1. Bölgede altyapı ADSL ve YAPA üzerinden hizmet alınıyor.
  2. Bölgede altyapı VDSL ama kullanıcıya YAPA üzerinden ADSL hızları veriliyor.
  3. Harbiden hattın bir noktasında sorun var.
Milleni.com üzerinden hız sorgulayınca ne çıkıyor acaba ?

ADSL hızlar(16 Mbps ve altı) çıkıyor ise hat modunun ADSL'e alınmasını talep edin.

VDSL hızlar (24 Mbps ve üzeri) çıkıyorsa YAPA kapsamında ADSL'e mahkum edildiniz veya VAE kapsamında saha dolabında boş VDSL port yok demektir.

94 Mbps çıktı Milleni.com'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…