TürkNet mutlu eder mi?

Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Kamu Personeli
S. A Superonline kullanıcısıyım TürkNet'in cazibesine kapıldım ve başvuru formu doldurdum kullananlar memnun mudur bayanlar? Yani vaadettikleri gibi 76 TL'ye 35 Mbit ve üstü hız verebiliyorlar mı, stabil mi, sorun yaşatırlar mı bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Etmez. Daha önce bununla ilgili uzunca bir mesaj yazmıştım. Türk Telekom alt yapısını kullanan firmalardan bir tek NetSpeed'de sorun yaşayanı görmedim.

VDSL portu olmadığı için 8 Mbit alabiliyordum. Kullandığım firma da Vodafone'du. Sözleşme biterken aradım ve yine alabileceğim maksimum hızın 8 Mbit olabileceği söylendi. Turknet ise 15 Mbit'e kadar verebiliriz dedi ve kabul ettim. Herhangi bir işlem olmadan modemden kullanıcı adı ve şifre değiştirerek bağlantı yaptım. Sonuç olarak 12-13-14 Mbit arası hızlar alabiliyorum. Altyapı aynı her şey aynı fakat Vodafone 8 derken bu firma hız sınırı vermiyor. Bağlattığım günden beri Turknet'ten memnunum. Aynı zamanda sözleşme olmadığı için farklı bir firmaya da geçebilirim. Bu nedenle gayet mantıklılılar.

Ben 6 sene Turk telekom, 4 sene de Super online kullandım.TT den SO'a geçme sebebim 3-5 mbps'yi geçmemesiydi, çünkü 16mpbs'e kadar idi tarifem, ama 5 mbps üstünü hiç görmüyordum.VDSL modem olmasına rağmen.Superonline'a geçtim yine olmadı, telefon üzerine telefon düzeltemediler.TT da Superonline da altyapının kötü olduğunu ve bina daki altyapının da kötü olduğunu felan söyledi.Bende en son Turknet'e geçtim aynı modemle ve şuanda 35 mbps herzaman ve 2,7 - 3 mbps de upload alıyorum ve hiç şaşmıyor.Hatta bazen speed test yaparken 40-60 mbps leri görüyor, ama tarife 35mbps olduğu için tekrar 35'e düşürüyor hızı. 2 senedir tek bir sıkıntı bile yaşamadım.(sadece planlı bakımlar dışında)İnşallah Türknet kendisini bozmaz da böyle devam eder.

Altyapınız sağlamsa üzmez. DSL kutusu evime birkaç metre ötede. Altyapım 86Mbps hızını destekliyor. Hızımı 75'e ayarlattım. Geçtiğimiz haftalarda bir problem yaşadım 1 hafta kadar sürdü ancak halloldu. Şu anda taahhüt edilen hızı alıyorum. Steam indirmelerinde hızım 80'leri zorluyor. Öncelikle altyapınızı test edin. Sonra deneme sürenizde fikir sahibi olursunuz. Eğer beğenmezseniz iptal edersiniz.

Altyapı ile alakalı. Ben kullanıyorum 75.99TL 35MBPS download 3MBPS upload alıyorum 10TL fazla verip 75MBPS download 4MBPS upload'da alabilirim. İsterseniz geçin taahhüt olmadığı için iptal edersiniz memnun kalmaz iseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…