TürkNet özgür iletişim paketi kullanılır mı?

Ermiş4243

Centipat
Merhaba altyapımız maalesef köydekinden de kötü 16Mbps download 1Mbps upload destekliyor altyapı. Şu an TTNET kullanıyorum yazdığım değerlerin yarısını alıyorum 10Mbps download 0.6mbsp upload. Acaba bu durum TürkNet'te değişir mi? Yani en azından 16Mbps alır mıyım yoksa TTNET'teki gibi yalancılar mı?

Merhaba altyapımız maalesef köydekinden de kötü 16Mbps download 1Mbps upload destekliyor altyapı. Şu an TTNET kullanıyorum yazdığım değerlerin yarısını alıyorum 10Mbps download 0.6mbsp upload. Acaba bu durum TürkNet'te değişir mi? Yani en azından 16Mbps alır mıyım yoksa TTNET'teki gibi yalancılar mı?
Evet, değişir daha kötü olur :D

Evet, değişir daha kötü olur :D
Ne demek daha kötü olur? Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Burada dalga geçilecek komik bir durum yok. İnsanlar daha rahat internete girmek istiyor. Neden gereksiz mesaj atarak konuyu kirletiyorsunuz? Kişinin alt yapısını biliyor musunuz? Dayanağınız nedir daha kötü olur derken?

Adamlar zaten sana 16 mbps olarak sınırı koymuşlardır senin burda yapabileceğin bir şey yok 16yı alamaman altyapıya alakalı ıss ile alakalı değil ama siz bir hat değerlerinizi paylaşın biz öneride bulunalım.

Hocam altyapi varsa baş ağrıtmiyor pek. Ama genelde oyunlarda pingim 50-70 arası oluyor. 30 yıllık bina dolayisiyla 13/0.7 değer alıyorum. Keşke Turkcell ile anlassalarda her yere fiber verebilirler keşke. Ama nafile.

TürkNet'in hiçbir şeyine güvenmiyorum. Siz abone olmadan önce her şekilde müşteri hizmetlerine ulaşıyorsunuz fakat abonelikten sonra ulaşamıyorsunuz. Sorununuz olursa kendiniz halletmek durumundasınız. Bu şans işi fakat şansınızı başka firma ile denemenizi öneririm.

TürkNet almamanizi tavsiye ediyorum. Alanlarin cogu sorun yasiyor.

Ne demek daha kötü olur? Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Burada dalga geçilecek komik bir durum yok. İnsanlar daha rahat internete girmek istiyor. Neden gereksiz mesaj atarak konuyu kirletiyorsunuz? Kişinin alt yapısını biliyor musunuz? Dayanağınız nedir daha kötü olur derken?
Siz niye sinirlendiniz ki 😀 Türknet hakkında açılan günde yüzlerce şikayet ve forumdaki şikayet konularını biliyoruz zaten. Arkadaş kötü bir şey dememiş. O arkadaşta biliyor altyapı iyi ise bir şey olmayacağını. İSS'den çok altyapı kalitesi önemli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı