Emre İşsever Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar fotoğrafta da gördüğünüz gibi TürkNet OİM'e girmeye çalışırken böyle hata alıyorum. Acaba hata benden mi kaynaklı? Yoksa siteye erişim sağlanamıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2020
Arkadaşlar fotoğrafta da gördüğünüz gibi TürkNet OİM'e girmeye çalışırken böyle hata alıyorum. Acaba hata benden mi kaynaklı? Yoksa siteye erişim sağlanamıyor mu?
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #2 Hocam boşverin zaten sorunu çözmiyecekler neden uğraşıyorsunuz 1 haftadır internetsiz kaldım.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.300 Makaleler 5 Çözümler 44 23 Mayıs 2020 #3 Adamların sunucu çökük durumda.
Yiğit Görkem Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #4 Bende de aynı. Sıkıntı sitede. Dosya Ekleri Adsız.png 13,4 KB · Görüntüleme: 51
Emre İşsever Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #5 Windows 7 Kullanıcısı dedi: Hocam boşverin zaten sorunu çözmiyecekler neden uğraşıyorsunuz 1 haftadır internetsiz kaldım. Genişletmek için tıkla... Benim internetle ilgili sorunum yok. Açtığım destek kaydının son durumuna bakıcaktım sadece bakamadım. Sizin interneti hiç mi bağlamadılar? 300434 dedi: Adamların sunucu çökük durumda. Genişletmek için tıkla... Bugün nedense sunucular çöküyor. D-Smartta da sıkıntı vardı bugün. Arkadaşımın yaklaşık 45 dakika falan interneti yoktu. Sonra hemen duzelttiler.
Windows 7 Kullanıcısı dedi: Hocam boşverin zaten sorunu çözmiyecekler neden uğraşıyorsunuz 1 haftadır internetsiz kaldım. Genişletmek için tıkla... Benim internetle ilgili sorunum yok. Açtığım destek kaydının son durumuna bakıcaktım sadece bakamadım. Sizin interneti hiç mi bağlamadılar? 300434 dedi: Adamların sunucu çökük durumda. Genişletmek için tıkla... Bugün nedense sunucular çöküyor. D-Smartta da sıkıntı vardı bugün. Arkadaşımın yaklaşık 45 dakika falan interneti yoktu. Sonra hemen duzelttiler.
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #6 Emre İşsever dedi: Benim internetle ilgili sorunum yok. Açtığım destek kaydının son durumuna bakıcaktım sadece bakamadım. Sizin interneti hiç mi bağlamadılar? Bugün nedense sunucular çöküyor. D-Smartta da sıkıntı vardı bugün. Arkadaşımın yaklaşık 45 dakika falan interneti yoktu. Sonra hemen duzelttiler. Genişletmek için tıkla... 16 Mbps altyapım var ne yaptılar ne ettiler interneti kestiler altyapı kaldırmıyor bahanesini sürdüler 12 ye düşürdüler yine internet yok.
Emre İşsever dedi: Benim internetle ilgili sorunum yok. Açtığım destek kaydının son durumuna bakıcaktım sadece bakamadım. Sizin interneti hiç mi bağlamadılar? Bugün nedense sunucular çöküyor. D-Smartta da sıkıntı vardı bugün. Arkadaşımın yaklaşık 45 dakika falan interneti yoktu. Sonra hemen duzelttiler. Genişletmek için tıkla... 16 Mbps altyapım var ne yaptılar ne ettiler interneti kestiler altyapı kaldırmıyor bahanesini sürdüler 12 ye düşürdüler yine internet yok.