TürkNet Online İşlemler - 502 Bad Gateway

Emre İşsever

Hectopat
Yer
Melbourne
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğrafta da gördüğünüz gibi TürkNet OİM'e girmeye çalışırken böyle hata alıyorum. Acaba hata benden mi kaynaklı? Yoksa siteye erişim sağlanamıyor mu?

OİM.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam boşverin zaten sorunu çözmiyecekler neden uğraşıyorsunuz 1 haftadır internetsiz kaldım.
Benim internetle ilgili sorunum yok. Açtığım destek kaydının son durumuna bakıcaktım sadece bakamadım.
Sizin interneti hiç mi bağlamadılar?
Adamların sunucu çökük durumda.
Bugün nedense sunucular çöküyor. D-Smartta da sıkıntı vardı bugün. Arkadaşımın yaklaşık 45 dakika falan interneti yoktu. Sonra hemen duzelttiler.

Benim internetle ilgili sorunum yok. Açtığım destek kaydının son durumuna bakıcaktım sadece bakamadım.
Sizin interneti hiç mi bağlamadılar?

Bugün nedense sunucular çöküyor. D-Smartta da sıkıntı vardı bugün. Arkadaşımın yaklaşık 45 dakika falan interneti yoktu. Sonra hemen duzelttiler.
16 Mbps altyapım var ne yaptılar ne ettiler interneti kestiler altyapı kaldırmıyor bahanesini sürdüler 12 ye düşürdüler yine internet yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı