TürkNet port kaç ayda yapılır?

yungcarti

Hectopat
Evet arkadaşlar TürkNet'ten internet bağlamak istediğimde kadın VDSL portlarının dolu olduğunu ve sadece ADSL portlarında yer olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım, kaç ayda gelir port? Şimdiden teşekkürler.

Düşünüyorsanız alabilirsiniz hocam bi kaç eksiğini söyliyim tam emin olup kararınızı verip öyle alın :D
Müşteri hizmetleri gibi bişeyleri yok siteden destek kaydı açıyorsunuz başka hiç bi şekilde görüşme yok. İlk aylarda bir kaç kesilme falan olabilir oda biraz şansına kalmış altyapın iyiyse kesilmez büyük ihtimalle.
Eğer almayı düşünüyorsanız bana da bir iyilik yaparsanız çok teşekkür ederim yapmazsanız canınız sağolsun :D BMM58BV76UXD şu kodla kaydolursanız hem bana hemde size 1 ay bedava verilecek

Durum ücretsiz işliyor. Arkadaşım başvurdu 15 güne açtılar. Tam detayını bilmiyorum o yüzden araştır dedim.

Millenicom'u aradım adamlar belki başka operatöre geçip hala port kablosu takılı olanlar var o yüzden port yok gibi gözüküyor olabilir dedi adamlarımız gelip bakacak 15 gün içinde belli olur dendi.
Düşünüyorsanız alabilirsiniz hocam birkaç eksiğini söyleyeyim tam emin olup kararınızı verip öyle alın :D.
Müşteri hizmetleri gibi bir şeyleri yok siteden destek kaydı açıyorsunuz başka hiçbir şekilde görüşme yok. İlk aylarda birkaç kesilme falan olabilir oda biraz şansına kalmış altyapın iyiyse kesilmez büyük ihtimalle.
Eğer almayı düşünüyorsanız bana da bir iyilik yaparsanız çok teşekkür ederim yapmazsanız canınız sağ olsun :D BMM58BV76UXD şu kodla kaydolursanız hem bana hem de size 1 ay bedava verilecek.

Dostum yaptım (nerede beleş oraya yerleş)😄
Millenicom'u aradım adamlar belki başka operatöre geçip hala port kablosu takılı olanlar var o yüzden port yok gibi gözüküyor olabilir dedi adamlarımız gelip bakacak 15 gün içinde belli olur dendi.

Senin kodunla kayıt oldum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı