Bugün sabah uyandığımda modem üzerinde bulunan internet ışığı yanmıyordu. Kapatıp açtım düzelmedi bende TürkNet'e girip destek kaydı oluşturmak istedim. Arıza sorgulama seçeneğine tıkladığımda karşıma alttaki gibi bir yazı çıktı şu iki gün tatilde şöyle saçmalığın olmasını anlayamıyorum. Herhangi yapabileceğim bir şey var mı?
Geçen gün bana da olmuştu, bütün şehrin interneti gitti. Demek ki arıza var, ve ya hat çekiyorlar o yüzden bağlantıyı kesmişler. Gelecektir 2 gün sonra.
selam hocam, türknet kullanıcısıyım 8 aydır 83 megabit internet alabiliyorum, yani şu ana kadar da üzmedi beni bazen hız düşüklüğü yaşıyorum ama kayıt oluşturunca hemen dönüyorlar.
Konu bile açmana gerek yoktu yani bunlar normal her zaman ki süreçler ne yapsın insanlar çalışma yapmasın mı? Gelişmesin mi zaten bütün firmaların hepsi Türk Telekom alt yapısını kullanıyor bunların alakası bile yok Telekom'dan gidiyorlar arızalara tespitlere siz istiyorsunuz ki sürekli olsun netimiz olsun hep olsun böyle bir mesaj görürsek forumlarda böyle ay bir saçma mesajlar ay şöyle yazdılar biraz sabırlı ve düşünceli olun kardeşim empati kurun ılımlı bakın olaylarada benim kullandığım firmada Millenicom kullanıyorum bana dediler ki vay işte pişman olursun ölürsün aman yarabbi seni mahvederler internetin olsun download 10 MB 10 MB indiriyorum 100₺ 100Mbit hız alıyorum Telekom'dan alsam aynı alt yapı aynı kablolar aynı bina 250₺ veya 200₺ tam bilemiyorum rakamları birazcık sabırlı olun ortalığı karıştırma eyleminde değil de sabretme eylemi yapın.