scars1
Hectopat
Bunun tek mantıklı açıklaması bölgenizde sabahları çok büyük oranda trafik olduğundan hızınızın bu kadar düşmesi ancak bana göre bu açıklama da mantıklı değil sadece açıklama olarak sunulabilir ancak ben hat değerlerinizde sadece Receive Power kısmında negatife düştüğünü gördüm ve açıkçası bu hat değerlerini yorumlamam gerekirse sorunun altyapınızdan kaynaklanma ihtimalinin de olabileceğini düşünmekteyim.
Size tavsiyem ise şudur; TT müşteri hizmetlerini arayın ve adresinize elit ekip isteyin. Ücreti yanlış hatırlamıyorsam 100 TL idi en son şu an ne kadar bilmiyorum ancak açıkçası sorununuzun başka türlü çözüleceğini de zannetmiyorum. Ankastreden gelen telefon kablosunu kontrol etsinler ve hat değerlerinizdeki Receive Power'ın eksiye düştüğünü belirtin, sabahları interneti neredeyse hiçbir şekilde kullanamadığınızı ancak akşamları düzeldiğini belirtin. Açıkçası sorununuzun başka türlü çözüleceğini düşünmüyorum ve ayrıca taahhüt bitiminiz de yakınsa hiç uğraşmayın TurkNet, NetSpeed, Millenicom gibi sağlayıcılara geçin, onlar sizin taahhüt bedelinizin belirli bir kısmını karşılıyorlar.
Arkadaşlar dediğiniz gibi başka bir modem denedim. Şu an hat değerlerim nasıl acaba? Bir sorun gözüküyor mu?