TürkNet sorun yaşatır mı?

Çoğu kişi beğeniyor ancak bir arkadaşım çevrimiçi oyunlarda yüksek ping sorunu yaşadığını söylemişti özellikle akşam saatlerinde.
 
Geçmeni tavsiye etmem.

Müşteri hizmetleri bulunmuyor. Konuşarak muhatap olacağın kimse yok yani. Herhangi bir sorun yaşadığında destek kaydı oluştur, bekle de bekle. Üstüne bir de üstün hizmet veriyorlarmış gibi 88 TL'ye çıkardılar faturayı.

Destek alamayacağın şeyden uzak dur derim.
 
türknet kullanmış biri olarak hocam müşteri desteği yok denilebilir kurulumundan tut bağlantı problemlerine kadar her şey var şimdi türktelekom kullanıyorum türknetten daha problemli bana kalırsa millenicom deniyebilirsiniz şimdiki aklım olsa millenicom seçerim
 
Ben Türk Telekom kullanıyorum kota sorunundan ötürü Millenicom'a geçmek istiyorum yoğun olarak da çevrim içi oyun oynuyorum Ping değerleri nasıl?

Ben 16 Mbps'lik tarifesini kullanıyorum kablolu bir şekilde 15 Mbps alabiliyorum ama tabii ki altyapıdan altyapıya değişiyor.
CS:GO' da 65-70 ms
Rainbow Six Siege 60-70 ms alıyorum.
CS:GO türk sunucularında 20-30 ms alıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı